Прошепотіла вся в сльозах: що Меган Маркл сказала перед тим, як покинути королівську родину?

Останній день у Палаці Королів: Меган Маркл плакала та гірко шепотіла… Про що тоді жалкувала герцогиня Сассекська? Нові подробиці від співавтора книги "В пошуках свободи: Гарі та Меган" Оміда Скобі.

Герцогіня Сассекська Меган Маркл покинула Королівський Палац у 2020 році. З того часу пройшло декілька років, але відголоски гучного прощання жінки молодшого сина принцеси Діани з родиною Королів звучать і донині.

ось що Меган Маркл сказала королівській родині перед тим, як піти від них
Ось що Меган Маркл сказала королівській родині перед тим, як піти від них

Отже, нещодавно письменник Омід Скобі, якого позаочі називають “рупором принца Гарі та Меган Маркл” повідомив про імовірні останні слова зірки кінопроекту “Форс-Мажори” перед від’їздом із Великої Британії.

Нещодавно Меган та Гарі публічно виступили в рамках заходу “Ігри Нескорених” та під час своєї поїздки до Нью-Йорка, що була присвячена Всесвітньому Дню психічного здоров’я.
На тлі цих подій Омід Скобі теж вирішив дещо розповісти про найважчі дні Меган та її чоловіка у королівському Палаці. В новій біографії письменник та співавтор книги “У пошуках свободи: Гарі та Меган” наголошує, що герцогиня тоді сказала:

– “Так не повинно бути”.

За словами Скобі, акторка була заплаканою та промовила ці слова пошепки. Сам журналіст був тоді поряд з нею, бо вони приймали участь в заходах Асоціації Вчених Співдружності. Омід обійняв та намагався втішити засмучену жінку принца Гарі.

Омід Скобі: головний рупор герцогині Сассекської
Омід Скобі: головний рупор герцогині Сассекської

Нагадаємо, що гучне весілля американської акторки Меган Маркл та британського принца Гарі відбулося у 2018 році. А вже через 2 роки, у 2020-му подружжя, у якого на той час вже народився малюк Арчі — склало свої королівські повноваження та переїхало у Каліфорнію.
Омід Скобі додає, що “Сльози, які Герцогиня Сассекська хоробро стримувала, вільно текли серед знайомих облич”. Журналіст повідомив, що Меган хотіла, щоб ситуація з королівськими родичами пішла у геть іншому напрямку. Але склалося так, як склалося.

Омід Скобі також повідомив, що герцогиня емоційно прощалася зі своїми улюбленими помічниками за лічені години до відльоту свого рейсу до Канади. Вона, як молода матуся, переймалася через те, що залишила свого новонародженого сина Арчі на острові Ванкувер. Меган хотіла швидше завершити справи у Палаці та повернутися до малюка.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?