Кінь завітав до кафе, а індичка – до ресторану: чим закінчилися несподівані відвідини

Кожна тварина, особливо дика, має бути присутня у своєму природному середовищі. Натомість деякі виходять із зони комфорту й потрапляють у царину, де перебуває чимало людей.

Від подібних відвідин величезних тварин у громадських закладах починається справжній переполох.

Кінь

Неподалік Парижа у невеличкому місті Шантійї до кафе увірвався величезний кінь. Частина людей вже покинула заклад, але ще очікувала на автобус на зупинці. Ті ж, хто був усередині приміщення, страшенно налякалися.

Кінь у кафе

Поряд знаходиться стадіон. Парнокопитній тварині щось не сподобалося, і вона втекла. Кінь весь час трусив задньою частиною тулуба, намагаючись скинути збрую. На щастя, ніхто з людей від знервованого лошака не постраждав.

Індичка

На День подяки в ресторані в Пенн-Хіллс у штаті Пенсільванія стався дивний інцидент. Дика індичка врізалася у скло вітрини, пробила його й опинилася на підлозі харчового закладу.

Індичка в ресторані

Саме в цей день в Америці заведено ласувати індичкою, яку запікають у духовці. Тож присутні сприйняли це за знак протесту проти поїдання птахів. Стражі порядку ж знайшли більш прозаїчне пояснення – птах утратив орієнтацію у просторі.

Лось

До лікарні на Алясці завітав лось. Рогатий припустив жувати декоративне дерево. Дехто з хворих не злякався й запропонував тварині частування. Непрошений гість радо приймав їжу просто з людських рук.

Лось у лікарні

Лось проник у приміщення через двері вестибюля. Напевно, подумав, що величезні горщики з рослинами, якими можна поласувати, в середині холу є звичайним садком. Це була не доросла тварина, а лосеня, якому, напевно, ще й не минуло року.

Допомогли позбутися сохатого стражі порядку, переставивши меблі так, щоб заблокувати лісовому гостю прохід вглиб, а навпаки витіснити на вулицю.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?