“Це ніби бути іншою актрисою”: давня подруга та фрейліна Королеви Єлизавети II розкритикувала Меган Маркл

91-річна леді Гленконнер, що товаришувала з Королевою Єлизаветою II та її родиною, розповіла про те, чому Меган Маркл не вдалося втриматися у Палаці. Причина — в завищенних очікуваннях акторки

Леді Гленконнер — фрейліна королівського Палацу та давня подруга королеви Єлизавети II, днями вдалася до жорсткої критики американської акторки Меган Маркл. За словами Леді Гленконнер, дружина принца Гарі зробила велику помилку, коли вважала, що королівські обов’язки – це практично те ж саме, що бути кінозіркою.

Слід зазначити, що Леді Гленконнер знайома з королівською родиною майже з дитинства. Зараз їй вже виповнився 91 рік, а з Королевою Єлизаветою II вони товаришували з малих літ. Крім того, під час своєї коронації Єлизавета назначила її однією зі своїх фрейлін. В подальшому Леді Гленконнер стала фрейліною і у молодшої сестри Лілібет — принцеси Маргарет.

Леді Гленконнер вказала на головну помилку Меган Маркл
Леді Гленконнер вказала на головну помилку Меган Маркл

Не дивно, що фрейліна королівського Палацу Великобританії добре знайома з життєвим укладом вінценосної Родини. Нещодавно вона дала розгорнутий коментар видавництву Daily Mail щодо поведінки Меган Маркл у Палаці. Леді Гленконнер вважає, що американська акторка, напевно, виходила заміж за принца Гарі, та уявляла себе роз’їзджаючою у золотій кареті. А ось із обов’язками, які на неї накладає членство у королівській родині — вона чомусь не ознайомилася.

Також подруга Королеви сказала, що їй шкода принца Гарі.

— Мені здається, що Меган і гадки не мала, чого від неї насправді очікують. Насправді бути членом королівської родини — здебільшого надзвичайно нудно — додала фрейліна.

Меган Маркл та Леді Гленконнер
Меган Маркл та Леді Гленконнер: дві жінки, наближені до королівської родини

Крім того подруга Королеви Великобританії Леді Гленконнер зазначила, що члени королівської родини зобов’язані зустрічатися з тисячами людей та з кожним з них розмовляти на цікаві теми. Але американці і Меган Маркл — теж, чомусь вважають, що служіння інтересам королівської родини — це як гра в кіно.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?