Японці не припиняють експериментувати й дивувати публіку: приладнали мотоциклу замість коліс чотири ноги

Завжди знаходяться диваки, ладні перевернути усталені уявлення з ніг на голову. А якщо вони ще й винахідники, то тут уже доходить до несподіваних відкриттів.

Мотоцикл на “ногах”

Suzuki Motor навіщось розробила модель мотоцикла, що здатен пересуватися сходами. Такого ефекту вдалося добитися, приладнавши до транспортного засобу замість коліс своєрідні ніжки.

Мотоцикл на “ногах”

Скутер отримав назву MOQBA. Концепт можна використовувати як робота-кур’єра, замість інвалідного крісла чи бака для сміття, що здатен самостійно пересуватися.

Велосипед з трикутними колесами

Українці теж не пасуть задніх у плані сучасних винаходів. Так, блогер The Q вирішив покататися на велику з трикутними колесами. А оскільки такого ніде не знайшов, довелося зробити все самотужки.

Велосипед з трикутними колесами

Узяв дерево та шини й змайстрував колеса незвичайної форми. Звісно, довелося трішки попітніти, урахувавши особливості форми. Винахідник пофарбував стару раму й самі колеса та приступив до експерименту. Неочікувано вийшло доволі пристойно.

Велосипед з квадратними колесами

Ви не повірите, але у природі існують і квадратні колеса. Уже відомий нам ютубер The Q десь піддивився подібну ідею й вирішив і собі спробувати. Звісно, такі колеса не здатні крутитися як звичайні круглі. Натомість працюють на кшталт гусениць.

Велосипед з квадратними колесами

На квадрати ентузіаст начепив шини, які приводяться в рух за допомогою велосипедних ланцюгів. Сам квадрат залишається нерухомим, а протектор пересувається. От тільки одна біда – рухатися такий велосипед здатен по ідеально рівній поверхні. Щойно на його шляху трапиться хоча б малюсінький камінець, рух відразу ж застопориться.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.