Японці не припиняють експериментувати й дивувати публіку: приладнали мотоциклу замість коліс чотири ноги

Завжди знаходяться диваки, ладні перевернути усталені уявлення з ніг на голову. А якщо вони ще й винахідники, то тут уже доходить до несподіваних відкриттів.

Мотоцикл на “ногах”

Suzuki Motor навіщось розробила модель мотоцикла, що здатен пересуватися сходами. Такого ефекту вдалося добитися, приладнавши до транспортного засобу замість коліс своєрідні ніжки.

Мотоцикл на “ногах”

Скутер отримав назву MOQBA. Концепт можна використовувати як робота-кур’єра, замість інвалідного крісла чи бака для сміття, що здатен самостійно пересуватися.

Велосипед з трикутними колесами

Українці теж не пасуть задніх у плані сучасних винаходів. Так, блогер The Q вирішив покататися на велику з трикутними колесами. А оскільки такого ніде не знайшов, довелося зробити все самотужки.

Велосипед з трикутними колесами

Узяв дерево та шини й змайстрував колеса незвичайної форми. Звісно, довелося трішки попітніти, урахувавши особливості форми. Винахідник пофарбував стару раму й самі колеса та приступив до експерименту. Неочікувано вийшло доволі пристойно.

Велосипед з квадратними колесами

Ви не повірите, але у природі існують і квадратні колеса. Уже відомий нам ютубер The Q десь піддивився подібну ідею й вирішив і собі спробувати. Звісно, такі колеса не здатні крутитися як звичайні круглі. Натомість працюють на кшталт гусениць.

Велосипед з квадратними колесами

На квадрати ентузіаст начепив шини, які приводяться в рух за допомогою велосипедних ланцюгів. Сам квадрат залишається нерухомим, а протектор пересувається. От тільки одна біда – рухатися такий велосипед здатен по ідеально рівній поверхні. Щойно на його шляху трапиться хоча б малюсінький камінець, рух відразу ж застопориться.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?