Фінал “Голосу країни-2023”: імена суперфіналістів та зіркових тренерів, які готуються до перемоги

29 жовтня відбудуться зйомки фіналу шоу "Голос країни-13". Українські шанувальники зможуть побачити трансляцію в прямому ефірі

Скоро дізнаємося, хто отримає звання голосу України. Вісім фіналістів – це жорстка конкуренція. Усі вони довели на відбіркових турах, що їхні голоси мають право звучати на великій сцені.

Шоу цього року чотири тренери: Надя Дорофєєва, Іван Клименко, Артем Пивоваров, Юлія Саніна, представляють до фіналу 8 учасників.

Учасники проекту

Стася Чабан – представник Івана Клименка. Ця 21-річна дівчина з Буковини, відома як STASYA. Вокалістка співає фольклор на сучасний лад. На шоу Стася виконала пісню “Вотсап” Наді Дорофєєвої у стилі “фольк-енд-біт”.

Михайло Панчишин – протеже Артема Пивоварова. Михайлу 25 років, він із Львівської області. Раніше був співаком і навіть переміг у “Х-факторі-8”! 24 лютого 2022 року пішов до лав ЗСУ. Отримав тяжке поранення, має проблеми зі слухом. Зараз вирішив взяти участь у шоу з написаною на фронті піснею.

У команді Наді Дорофєєвої цілих три співака – Майрамік Авоян, Роман Панченко, Юрій Городецький.

Майрамік Авоян – дівчині 18 років, зараз вона вимушено живе за кордоном. Де працює у McDonald’s, забезпечуючи себе сама. На прослуховуваннях заспівала пісню Stand up Synthia Erivo та зачарувала своїм неймовірним голосом.

Роман Панченко – співав на вулицях рідного Чернігова. Літом 2022 року виконав пісню “Океан Ельзи” – “Обійми” із лідером гурту Coldplay Крісом Мартіном на сцені у Варшаві. На шоу вибрав пісню цього ж гурту.

 Суперфіналісти "Голосу країни-13" змагатимуться за звання кращого голосу країни
Суперфіналісти “Голосу країни-13” змагатимуться за звання кращого голосу країни

Юрій Городецький – із Одеської області, йому 25 років. Має за плечима музичну освіту, займаючись музикою змалку. Зараз він військовослужбовець ЗСУ. Став відомим у мережі з піснею “Браття українці”. На вокальне шоу заспівав “Києве мій”.

У Юлії Саніної теж три фіналісти – Христина Старикова, Влад Пелих, Галина Печеніжська.

Христина Старикова – 17-річна дівчина із Донецької області, зараз у Києві. Змалечку була учасницею на всіх місцевих концертах. На шоу виконала пісню JVKE – Golden hour.

Влад Пелих–наймолодший, 16 років. Зараз живе у Польщі. На “Голосі країни” Влад заспівав пісню української співачки Jerry Heil та Krystian Ochman – Bronia.

Галина Печеніжська – 33-річна жінка із Харкова. Зараз вона у Німеччині з мамою та дочкою, працює в церкві, створила хор. ЇЇ пісня “Івана Купала” Джеррі та alyona alyona.

“Голос країни” – це шоу, яке шукає та вимагає найвищий рівень якості до вокалу. Тому і нагорода непогана – квартира в Київі та купа шанувальників таланту!

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?