“Скоро повернеться Памела”: Ілона Гвоздьова зважилася на маммопластику. З’явилися перші світлини з клініки

Зіркова маммопластика: хореограф Ілона Гвоздьова збільшила груди та вже виписалася додому. Попереду — тривала реабілітація, але танцюристка почувається щасливою.

Хореографіня Ілона Гвоздьова зробила маммопластику. Операція по збільшенню грудей пройшла 25 жовтня в медичному центрі “Adonis”, а вже через 2 дні жінка виписалася додому.

Своєю радістю Ілона емоційно поділилася з підписниками у власному акаунті Instagram:

— Я не п’яна, я щаслива — пише танцюристка.

У дописі вона подякувала усій команді лікарів клініки за турботу, увагу та професіональне ставлення. Також теплі слова подяки отримали від Гвоздьової її друзі, родина та чоловік.

— Дякую своєму чоловіку, який поводиться зі мною, наче з кришталевою лялєчкою — додає Ілона.

До речі, вперше в публічному просторі Ілона Гвоздьова висловилася про маммопластику місяць тому. Відома танцюристка та майстер хореографії натякнула про те, що через любов до себе хоче покращити власну фігуру. Цікаво, що чоловік Ілони спочатку був проти операції і наголосив, що його у зовнішності дружини все влаштовує. Але через деякий час поступився та дозволив їй робити всі обстеження.

Ілона Гвоздьова зробила маммопластику та насолоджується турботою близьких
Ілона Гвоздьова зробила маммопластику та насолоджується турботою близьких

В коментарях до допису Ілони Гвоздьової є різні думки з приводу зробленої нею операції. Дехто відає хореографіню з новим тілом та радить не слухати хейтерів. Інші ж підписники, навпаки, співчувають її організму за те, що хазяйка помістила в нього інородний предмет, та радять пройти психологічну реабілітацію. Є серед коментаторів і такі, хто угледів недоліки в обличчі зірки танцю, яке нібито “поїхало вниз”, а ще — виражені носогубки, які треба виправити у першу чергу.

Ілона Гвоздьова про перші враження після маммопластики та поради лікарів
Ілона Гвоздьова про перші враження після маммопластики та поради лікарів

Зараз Ілона Гвоздьова вже виписалася з лікарні, перебуває вдома та ділиться у Stories Instagram першими враженнями у новому тілі та корисними порадами, які дають їй лікарі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?