Помер зірка серіалу “Друзі” Меттью Перрі, який зіграв роль Чендлера Бінга: його знайшли у власному будинку

Правоохоронні американські органи повідомили, що розслідування ще триває. Причина смерті Меттью Перрі, 54-річного відомого актора, ще не визначена.

У суботу, 28 жовтня у власному будинку актора знайшли мертвим. Останнім часом він жив у Лос-Анджелесі. Відомо, що смерть настала раптово, у гідромасажній ванні у нього зупинилося серце. І хоч раніше він приймав наркотики, правоохоронні органи повідомляють, що на місті трагедії їх не знайдено.

Помічник Меттью, сходивши за дорученнями, коли повернувся, то застав вже Меттью без ознак життя. Зателефонував – 911, але допомогти вже нічим не змогли.

Коротка біографія Меттью Перрі

Меттью Перрі народився 19 серпня 1969 року в місті Вільямстаун штата Массачусетс, в сім’ї актора Джона Беннета Перрі та канадської журналістки Сюзанн Ленгфорд. Його батьки розлучилися, коли Меттью не було ще й року. Перрі провів дитинство у Канаді, потім переїхав до США, де знайшов себе у Голлівуді.

Свою кар’єру в голлівудському кіно розпочав у середині 80-х років, але найвидатнішим досягненням стала його роль Чендлера Бінга у культовому ситкомі “Друзі” (з 1994 по 2004 рік знято 236 серій). Відомий своєю гумористичною майстерністю, Перрі здобув популярність як неперевершений комедійний актор.

Метью Перрі став відомим актором після виходу серіалу "Друзі"
Меттью Перрі став відомим актором після виходу серіалу “Друзі”

Окрім цієї ролі, актор знімався у фільмах “Дев’ять ярдів”, “Поспішиш — людей насмішиш”, “Папі знову 17” та інших кінострічках. Також брав участь в озвучуванні епізоду “Сімпсонів”. Випустив книгу-мемуари “Друзі, коханки і велика халепа”, де розповів про скоєні помилки, про власний досвід боротьби з наркозалежністю.

Останнім часом актор мав проблеми зі здоров’ям та з наркотиками, навіть мало не помер від передозування – був у комі два тижні під наглядом лікарів.

Студія Warner Bros. TV, яка була продюсером серіалу “Друзі”, вже дала прес-реліз на смерть Перрі. Вони, як і всі шанувальники неймовірного серіалу, щиро співчувають родині і близьким людям актора.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.