Нововведення від Нафтогазу для споживачів північного регіону: показання лічильників треба вносити по-іншому

"Нафтогаз" взяв під своє крило 18-те українське підприємство. Тепер абонентам АТ "Чернігівгаз" треба вносити показники по-іншому. Сайт для передачі даних лічильника та телефони для консультацій - є

“Нафтогаз України” попередив українців з північних регіонів країни про зміни у внесенні показань лічильника. Тепер їх треба передавати по-новому.

Нещодавно під управління НАК “Нафтогаз” перейшло 18-те за рахунком регіональне підприємство. Мова йде про АТ “Чернігівгаз”, яке раніше належало до групи обласних газопостачальних компаній олігарха Дмитра Фірташа. Після переходу підприємства під управління держави особисті рахунки абонентів , а також тарифи на послуги змінюватись не будуть.

“Чернігівгаз” — велике підприємство, що обслуговує близько 360 тисяч домогосподарств. Також до його обов’язків належить регулювання розподілу блакитного палива в релігійні та бюджетні компанії, на промислові об’єкти, а ще – до 12-ти теплопостачальних організацій регіону.

Представники НАК “Нафтогаз” звертають увагу на те, що особисті рахунки абонентів поки що залишаються незмінними. На такому ж рівні збережено і тарифи. Однак клієнти “Чернігівгаз” повинні знати про те, що показники лічильника тепер слід вносити на сайті my.gas.ua.

Також “Нафтогаз” нагадує споживачам, що приєдналися до нього, про роботу call-центру. Нові абоненти можуть отримати відповіді на свої питання за наступними номерами контактних телефонів:

  • +38098-300-2-888;
  • +38066-300-2-888.

Консультації безкоштовні.

До речі, «Чернігівгаз” — не єдине обласне підприємство, що приєдналося до “Нафтогазу”. Раніше це встигли зробити і інші обласні газорозподільні компанії (Київська, Сумська, Львівська, Дніпропетровська, Житомирська, Вінницька та низка інших).

“Нафтогаз” — державна українська компанія, що займається видобутком, транспортуванням і переробкою нафтопродуктів та блакитного палива. Зараз вона обслуговує близько 8.8 мільйонів приватних домогосподарств по всій Україні. Один кубометр газу від цього постачальника для побутових споживачів становить 7.96 гривень.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?