Всесвітній день захисту тварин: як виглядають улюбленці зірок – кози Полякової, коні Камалії, папуга Кароль

4 жовтня щороку відзначають Всесвітній день захисту тварин. Чому саме ця дата? Це день пам'яті святого Франциска Ассізького, котрий любив і безкорисливо допомагав усьому живому

На конгресі у 1931 році ухвалили рішення, що настав час захистити братів наших менших від нас – від людини. Сталася ця подія в італійській Флоренції. З тих зборів пройшло багато часу, людство пережило багато потрясінь, але з кожним роком все більше країн приєднується до захисту тварин.

Захисту потребують не тільки дикі, а й домашні тварини. Великий крок у цьому напрямку зробила наша держава, ухваливши 8 листопада 2021 року закон про охорону тваринного та рослинного світу. Тепер за знущання, побиття, нанесення каліцтв та іншого жорстокого поводження з твариною (не важливо – бездомна чи домашня), можна не лише штраф отримати, а й у в’язницю потрапити на пристойний термін.

Наші зірки демонструють любов до своїх домашніх тварин, надаючи приклад відповідального ставлення до братів менших.

Домашні улюбленці наших зірок

Зірки обожнюють своїх домашніх тваринок
Зірки обожнюють своїх домашніх тваринок

Зірка українського шоубізнесу – Оля Полякова започаткувала невелику ферму, там живуть кізоньки. Оля настільки їх любить, що навіть власноруч доїла їх та варила з молока моцарелу. А вдома для зберігання сирів збудувала спеціальну кімнату.

Співачка Тіна Кароль завжди мріяла мати вдома гарного, великого папугу, що вміє говорити. Чоловік здійснив мрію коханої та подарував їй на день народження екзотичну пташку жако. Звати улюбленця Аркаша. Тіна його вчить говорити і каже, що він дуже розумний.

Українська співачка Камалія має дороге хоббі. Вона не тільки любить коней, але й займається кінним спортом з 18 років.

Nikita Lomakin обожнює свого кота Кенні, який зараз живе з його мамою. Розповідаючи про улюбленця сфінкса, Микита запевняє, що той дуже схожий на нього своїм характером. Полюбляє пестощі і обійми. Але при цьому може утнути якусь шкоду.

Еріка та Нікіта обожнюють своїх вихованців
Еріка та Микита обожнюють своїх вихованців

MamaRika свого песика Рокі врятувала, забравши хвору тваринку з притулку додому. Довге лікування та дбайливий догляд, дали песику шанс вирости в здорового і гарного домашнього улюбленця.

Marietta – володарка двох милих песиків. В родині бігль Джої та дівчинка-лабрадор Лулу. Спочатку з’явився бігль, але він сумував, остаючись на одинці, тому вони завели йому подружку. Песики не переносять сварок, тому співачка з чоловіком завжди при суперечках, зважають на своїх вихованців.

Відомий співак вважає, що чим більше тварин вдома, тим краще
Відомий співак вважає, що чим більше тварин вдома, тим краще

Gena Viter – ось хто насправді любить тварин: у нього цілих сім собак! Його мрія збулася, як тільки він оселився у будинку, то відразу придбав ротвейлера Єву. Від неї у подарунок отримав ще двох членів родини. А потім на додачу ще й прихистив вуличних чотирьох собак. Спілкування з ними позитивно впливає на настрій співака.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?