Анатолій Кашпіровський давно не практикує в Україні: чому екстрасенс-цілитель не з’являється на люди

У 90-их роках ім'я Анатолія Кашпіровського не сходило з вуст населення. Коли екстрасенс давав свої телесеанси, життя в країні завмирало. Де нині перебуває цілитель?

На сеанси, що проводив Анатолій Кашпіровський, збиралися цілі зали людей. А коли йому виділили час в ефірі, то чоловік продемонстрував надприродні здібності на багатомільйонну телеаудиторію.

Люди надзвичайно довіряли словам цієї людини й ловили кожне його слово. Усі беззастережно вірили у можливість зцілення на відстані, а купа щасливчиків ділилися своїми власними історіями одужання завдяки надзвичайним здібностям Анатолія Михайловича.

Де нині перебуває цілитель-екстрасенс Анатолій Кашпіровський

Згодом Кашпіровський кудись зник, а на його місце прийшов Алан Чумак та інші екстрасенси. Далеко не всім учасникам телетрансляцій було відомо, що цілителя звинуватили тоді в шарлатанстві.

Кашпіровський народився на Хмельниччині ще у 1939 році. Нині цілителю минуло 84 роки, але він мешкає за межами рідної країни. Пан Анатолій давно поселився в росії. Там же веде прийом пацієнтів.

Де нині перебуває цілитель-екстрасенс Анатолій Кашпіровський

Свого часу чоловік здобув психотерапевтичну освіту й влаштувався на роботу за фахом. Почав практикувати гіпнотичні сеанси, які згодом транслював на телебаченні. Тоді ще радянські громадяни влаштували справжній ажіотаж довкола особи цілителя.

Люди й справді неначе перебували під гіпнозом, намагаючись за будь-яку ціну добитися прийому в екстрасенса. Коли ж вибухнув скандал із шахрайством, Кашпіровський кудись безслідно зник.

Українцям чоловік нагадав про себе під час пандемії корони. Чоловік з’явився у Києві, заінтригувавши публіку заявою, що буцімто знає, як вилікувати ковід. Його оздоровчий сеанс на Ютубі переглянули більш як пів мільйона користувачів. Важко підрахувати, скільки грошей заробив цілитель на сеансах онлайн.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?