Новий рік 2024: що одягнути на новорічну ніч до зустрічі Зеленого Дерев’яного Дракона і як залучити вдачу

Дні біжать швидко і ось до зустрічі Нового року вже менше як два місяці, щоб зустріти це свято у всеозброєнні – настав час готуватися. Усі знають - як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш

Китайський календар нам вже підказав, що символом 2024 буде Зелений Дерев’яний Дракон. Міфічна тварина уособлює собою владу, шляхетність та успіх. У Китаї його вважають покровителем землі та неба, а це означає, що наступний рік буде родючим, з рясними врожаями та гарною погодою. І ми всіма силами намагатимемося задобрити його, щоб наступний рік був і для нас сприятливим.

Рік Дракона особливо вдалим буде для тих, хто народився в роки: Дракона, Півня, Пацюка та Мавпи. Новий 2024 рік обіцяє їм чудові новини, бадьорість тіла та духу, позитивні зміни у житті.

Насамперед потрібно подбати жінкам про купівлю святкової сукні потрібного кольору. Зрозуміло, що фаворитом буде колір символу – зелений! Але ж не будуть всі виглядати зеленими, як ялинки, ще можна вибрати одяг усіх відтінків червоного, білого, золотого.

До святкування Нового 2024 року готова!
До святкування Нового 2024 року готова!

Можна додати сріблясті аксесуари, які додадуть святкового блиску. Якщо пошук відповідного одягу перерахованих кольорів не увінчався успіхом, то можна ще підібрати вбрання світло-коричневого та фіолетового кольорів.

Згідно з прикметами, якщо зустрічати Новий рік у невідповідному одязі, то Дракон не допомагатиме людині наступного року у його справах. Кольори, що символізують спокій – це не про покровителя 2024 року. Він подарує удачу активним, завзятим та життєрадісним. Людям, які не бояться привернути увагу до своєї особи.

Які ж кольори не до вподоби Зеленому Дракону?

Кажуть, якщо підібрати вбрання з кольору, який не підходить покровителю за темпераментом, то удачі можна не чекати.

Похмурі кольори не можна в жодному разі – це чорний, синій, темно-коричневий! Ще бажано уникати сумного відтінку – темно-жовтого. Можна в це не вірити, але чому б і не придбати нову яскраву сукню!

Як зустрічати рік Зеленого Дракона

Наша відповідь – з шиком! Його не обов’язково зустрічати у тихому сімейному колі. Це свято можна відзначити вирушивши у довгоочікувану поїздку чи зустрівшись із друзями у центрі міста.

Будинок все одно потрібно прикрасити всім блискучим: дощиком і гірляндами. Для новорічної ялинки можна вибрати кулі в кольорах удачі цього року – червоні, золоті, сріблясті та зелені.

Якщо ви відзначаєте Новий рік вдома, вирішити, що приготувати на святковий стіл буде не важко. Чоловіки будуть щасливими, бо головною стравою свята буде м’ясо. М’ясо по-французьки, качка чи гуска з яблуками та чорносливом, запечене в горщиках, свинячі реберця та ще багато смачних страв.

Якщо завдяки цим порадам, ви добре зустрінете Новий рік, то знайте – Зелений Дракон обов’язково надішле вам удачу!

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.