Волонтери виявились несправжніми: Олег Винник у Німеччині виклав купу грошей не тим, кому треба

Недобра історія трапилась зі співаком Олегом Винником у Німеччині. На його шлях винесло псевдоволонтерів - підманули та гроші не повернули. Більш детально читайте далі у матеріалі

Після початку повномасштабного вторгнення Олег Винник кудись подівся з великої сцени, бо давати концерти – не на часі, а займатись волонтерством можна і з Німеччини. Адже саме там Винник успішно розвивав свою театральну кар’єру до того, як почав співати пісні в Україні.

Олег Винник натрапив на недобрих волонтерів
Олег Винник натрапив на недобрих волонтерів

Довгий час про співака нічого не було чутно, але згодом все ж з’явилися чутки про якусь серйозну хворобу, від якої він нібито лікується в Німеччині. Багато хто з українського суспільства та представників шоу-бізнесу засудив виконавця пісні “Ніно”. Мовляв, у боротьбі з навалою російською не допомагає, відмовчується, на фронті не був жодного разу.

В Олега Винника поцупили гроші ряжені волонтери
В Олега Винника поцупили гроші ряжені волонтери

Влітку 2023 року Олег дав перше публічне інтерв’ю журналістці Вікторії Курочкіной, в якому зізнався:

— У мене – свій фронт

Що то за фронт – залишилось загадкою, адже відразу після вторгнення росіян Олег Анатолійович виїхав до Німеччини. Нещодавно в медіа просторі стали з’являтись інтерв’ю колег та друзів співака. Так, свій коментар з приводу діяльності Олега Винника залишив для Youtube-каналу Rostyslove Production поет-пісняр Петро Мага.

Він розповів про нелегку долю Винника в молоді роки, коли той заради врятування зору своїй мамі віддав всю свою першу зарплату за операцію. Мага повідомив, що до популярності в Україні улюбленцю всіх вовчиць деякий час приходилось навіть мити туалети на чужині. Але тоді його доля, його діяльність та його прибуток чомусь нікого не хвилювали.

Автівка для українських захисників від фонду Олега Винника Вовчиця
Автівка для українських захисників від фонду Олега Винника Вовчиця

А ще телеведучий Петро Мага розповів, як на початку війни співак потрапив у досить неприємну історію. В Олега є власний фонд благодійної допомоги “Вовчиця”, який був створений відразу після повномасштабного вторгнення та задля допомоги військовим ЗСУ. Винник неодноразово виділяв власні кошти на купівлю автівок, але одного разу йому довелося стикнутися з пвсевдоволонтерами. Вони взяли в нього гроші для придбання машин  і… просто їх поцупили для власної користі. Та це ще півбіди. “Благодійники” після того, як з них затребували звіт по грошам – вдалися до використання дуже негарних методів, щоб не віддавати благодійні кошти. Їх намагалися відшукати – але марно. І кошти зникли, і машин хлопці-військові не отримали.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.