Українка здобула корону на конкурсі краси в Атланті: за які заслуги відзначили “Міс Трансконтиненталь”

Ms. Transcontinental – престижний конкурс краси в Америці. Відбувається дійство в Атланті. Корону королеві краси виділяють не лише за зовнішні дані, але й за активну позицію.

Запоріжанка Олена Бринза вразила членів журі конкурсу “Міс Трансконтиненталь”, звісно, елегантністю, гарним стилем та красою. А ще дівчина має активну громадську позицію. Дізнавшись про її досягнення у волонтерстві та соціальній допомозі, ім’я переможниці було визначено одноголосно.

Олена в Атланті спромоглася проявити не лише зовнішню красу, але й широту власної душі. Конкурсна програма тривала протягом тижня. За цей час Бринза неодноразово виступала перед членами журі та глядачами, демонструючи зовнішні дані, а також розповідаючи про свою діяльність.

Отак і виділилася серед двох десятків кандидаток, що приїхали в США з усіх куточків світу. В Атланті корону королеви краси дають не лише за гарне обличчя й красиву фігуру. Тут враховують ще й рівень опіки над жертвами домашнього насилля.

Українка здобула корону на конкурсі краси в Атланті

Олені було чим похвалитися, адже вона створила соціальну компанію “Говорити, щоб жити”, яка всіляко допомагає українкам, що стали жертвами своїх других половинок. Історія конкурсантки глибоко вразила присутніх.

Олена була вдоволена перемогою, адже тепер її компанія зможе масштабуватися, а власниця отримає можливість втілювати нові ідеї в життя. Бринза опікується проблемами жінок та дітей, яким не пощастило стати жертвами просто в родині.

Змусити таких бідолах не мовчати про свою біду й перестати терпіти знущання виходить не дуже легко. Тепер переможниця Ms. Transcontinental певна, що зможе розширити можливості своєї компанії, а значить, удасться врятувати ще більше потерпілих.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?