Американець вирушив у піший похід з Варшави до Києва: вбрався в одяг Ісуса Христа й прихопив хрест на 25 кг

Поблизу столиці помітили дивака в костюмі Ісуса Христа, який простував пішки, тягнучи за собою важкий хрест. З'ясувалося, що цей американець йде пішки з самої Варшави.

Американець Джиммі з довгим волоссям й бородою більш як місяць тому вирушив із Варшави з наміром дістатися Києва. 33-річний чоловік убрався як справжній Ісус, ще й хреста з собою прихопив вагою 25 кг.

Американець несе хрест із Варшави до Києва

Дивний подорожник народився у Вірджинії. Дивак називає себе Христом. Дорогою Джиммі зупиняється в різних місцях, радо фотографується з місцевими мешканцями. У Рівному відвідав дитячу лікарню. Мета подорожі американця, за його словами, дуже проста:

“Просто хочу дарувати позитив, щось світле. Нагадати про Бога і його любов до людей”.

Чоловік веде блог, в якому викладає світлини тих, із ким йому довелося поспілкуватися в дорозі.

Вирушив у путь Джиммі у вересні. Наприкінці жовтня дістався Житомира. Оскільки в чоловіка сталися проблеми зі спиною та стопами, він вирішив зупинитися в місті, щоб перепочити й набратися сил.

Американець несе хрест із Варшави до Києва

Подібну подорож американець замислив ще минулого року. У нього тоді була погана смуга в житті. Він довго сумнівався, чи слід втілювати ці плани в реальність. Якось, перебуваючи в Польщі, мандрівник розповів про задум одному українцю. Чоловік, що викладав англійську в дитсадочку, так перейнявся, що навіть придбав власним коштом матеріали для хреста.

Джиммі в дорозі бачив багато людей, що постраждали від війни, а також із військовими. Всіх він уважно вислуховував, обіймав, намагався підбадьорити. Американцю дуже хотілося щось добре зробити для них. Але їм, здається, було достатньо, й теплих слів, співчуття та розуміння.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?