В Мережі з’явилося унікальне історичне фото: 16-річна Мерилін Монро виходить заміж

16-річна Мерилін Монро виходить заміж за 21-річного поліцейського. Це був 1942 рік.

Бурхливу реакцію в Інтернеті зібрало архівне фото красуні Мерилін Монро. Воно з тих часів, коли Мерилін Монро ще не була Мерилін, не була відомою дівою кіно, не була блондинкою.

Історія цієї неймовірної весільної світлини:

Такою Мерилін Монро рідко можна побачити
Такою Мерилін Монро рідко можна побачити

Під час навчання у школі Норма Джин – це справжнє ім’я Мерилін Монро зустріла своє реальне кохання, а саме – дорослого хлопця Джеймса Догерті.

У них почався бурхливий роман – з усіма цікавими подробицями. Як, і в житті, все не буває дуже гладко.

В 1942 році Ервін Годдард отримав переказ по службі в Західну Віргінію, 16-річна Норма Джин зіткнулася з проблемою: за законами Каліфорнії Годдарди не могли вивезти її за межі штату, через що дівчина мала повернутися до притулку. Як цю проблему вирішила красуня?

Норма Джин вийшла заміж! Так, вона пішла на офіційний шлюб із Джеймсом Догерті, але при цьому кинула освіту в школі та оселилася в нього вдома. Уявіть собі, як вона кохала його.

Через роки вона заявила, що шлюб з Догерті був досить прісним, як шмат чорного хліба.  Вони дуже мало розмовляли один з одним, мало гуляли, у них взагалі було мало спільного. Чому вона пішла на цей шлюб? Чи дійсно кохала, чи це просто так здавалося?

Всього через один рік після офіційного весілля чоловік Мерилін Монро найнявся у торговий флот, а Норма пішла працювати на авіаційний завод фірми Radioplane Co. Тяжка праця Норми Джин, тоді вона ще не знала, що зовсім скоро буду зіркою світового значення.

У червні 1945 року з’явився армійський фотограф Девід Коновер, за вказівкою свого начальника Рональда Рейгана робив пропагандистські знімки жінок на військових заводах – красуні допомагають чоловікам. Він помітив вроду Норми Джин… очі, талія, стегна, посмішка. І зробив кілька її знімків, запропонував позувати за п’ять доларів на годину. П’ять доларів на годину… Але ці п’ять доларів на годину змінили долю Норми.

Мерилін Монро з першим чоловіком
Мерилін Монро з першим чоловіком

Вона погодилася на нову роботу, залишила тяжку працю на заводі у минулому заради нової мрії. Норма розпочала кар’єру моделі, як би це дивно не звучала.

А далі все, як у багатьох. Незабаром у неї виникли розбіжності з чоловіком через те, що він не схвалював її нову професію. Скоро їх шлюб зазнав краху, а як красиво все починалося.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?