Тваринки, що вражають талантами не згірш людей: пацюк, слон і черепаха малюють картини-шедеври

Придбати картину, намальовану пацюком, слоном чи черепахою, нині не проблема. Тварини-художники працюють доволі продуктивно, даруючи світу неповторні абстракції.

Пацюк

Амалі Андерсон навчила свого ручного пацюка малювати. Тваринка робить це лапками. Хазяйка опускає кінцівки улюбленця в акварель. Після цього він сновигає по аркушу паперу. На один малюнок Дарій витрачає зазвичай зо 10 хвилин.

Тварини-художники вражають власними шедеврами

Дівчина, що навчається на аніматорку, продає витвори мистецтва свого годованця. На жаль, щур-митець проживши 6 років, відбув на небеса. Тож на пам’ять про Дарія залишилися лише його картини.

Слони

Якщо пацюк, що вміє малювати, це швидше виняток з правила, то слони – відомі майстри. Вони залюбки беруть до хобота пензель і створюють дивовижні твори. Американці, вихідці з України Віталій Комар і Олександр Меламід розробили цілу програму навчання тайських слонів художньому мистецтву.

Тварини-художники вражають власними шедеврами

За спостереженнями працівників ферми кожен із тварин має власний стиль живопису. Зазвичай на світ з’являються абстрактні полотнища. Але деяким особливо талановитим тваринам вдається зобразити дерева з квіточками й навіть портрети.

Черепаха

Невеличка Купа навіть не здогадується, що стала чи не найбільш плодовитою художницею з усього світу фауни. З-під черевця черепахи вийшло вже близько 8 сотень абстрактних шедеврів. Кіра Ейн Варзеджі сама художниця, й домашню тваринку привчила до малювання.

Тварини-художники вражають власними шедеврами

Жінка вичавлює на полотно фарби різних кольорів, садить туди Купу, і та повзає, змішуючи палітру. Зазвичай на весь процес у черепашки йде близько 20 хвилин. Отак майстриня з будиночком на спині й займається творчістю вже 5 років поспіль.

Нові статті

Схожі статті

Все почалось, коли їй було 14: Марічка Падалко розповіла про свій перший шлюб – імʼя чоловіка досі приховує

Зірка 1+1 Марічка Падалко вперше розповіла про свого першого чоловіка, ім'я якого не розкриває: що відомо про перший шлюб телеведучої та чому пішла від екс-обранця?

Корабель багатства в океані вдачі: названо 3 знаки Зодіаку, яких з 5 липня чекає щедрий подарунок долі

Життя цих трьох знаків Зодіаку буде насичене радісними емоціями, починаючи з 5 липня 2024: що очікувати Терезам, Рибам та Лев - щастя буде всюди.

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.