Кролик-гігант: вухатий мешканець американських Штатів дивує соцмережі своїм велетенським зростом

Вухатий мешканець США дивує соцмережі своїм велетенським зростом. Велетенський домашній кролик мешкає в Сієтлі і має власний блог. Тільки подивіться на цього красеня!

В США (штат Вашингтон) – у містечку Сієтл мешкає домашній кролик. Здавалося б – що ж тут дивного, кролик і кролик.

Але ж ні – цей вухатий красень перетворився на справжню зірку соцмереж, і все – через свій гігантський зріст. Величезний кріль на їм’я Cocoa Puff має в Instagram власну сторінку, на яку підписано більш ніж 290 тисяч осіб.

“Великий зайчик викликає посмішки” – написано в шапці його профілю. І дійсно – без посмішки на цього красеня не глянеш. Володарі велетенського кроля кажуть, що він дуже розумний і вміє ходити в лоток.

В оселі Cocoa Puff мешкає без клітки, та саме головне – навіть не в цьому. Незважаючи на свою приналежність до гризунів кріль демонструє небувалу байдужість до електричних дротів. Його власники розповідають, що вирішили взяти на виховання кролика тому, що мешкали в орендованому житлі, в якому не дозволяли утримувати кішку чи собачку.

Господиня кролика Ліндсі повідомила, що її донька Мейсі дуже полюбляє тварин. Під час пошуку домашнього улюбленця для виховання їх родина звернула увагу саме на велетенського кроля, бо дізнались, що ці тваринки добре ладнають с дітлахами.

Звісно, Кокоа Пафф знадобився час для адаптації. Але велетень дуже швидко пристосувався до нових умов.

 

За словами Ліндсі, домашнє навчання зайняло близько 6-7 місяців. Цей кролик – дуже розумний, як і багато його вухатих сородичів.

 

Родина Ліндсі регулярно слідкує за тим, щоб їх улюбленець регулярно перебував на свіжому повітрі. Хоча його й не вигулюють так, як собаку чи кішку.

Щодня гігантський гріль з’їдає дві великих тарілки зелені, харчові гранули і сіно. А ще в раціоні Кокоа Пуфф присутні такі смаколики, як сушені манго і банани.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?