Дивовижні кадри зі світу дикої природи: бегемот покатав на власній спині 10 черепах – кумедне відео

Десятеро в панцирах і живий паром — в Індії бегемот став водним атракціоном для цілої зграї черепах. Ці красуні вдерлись до нього на спину і плавали, допоки він не встав. Дивіться кумедне відео.

Коротенька відеоісторія про індійського річкового Султана стала вірусною в соціальних мережах. В ролі Султана – не аби хто, а справжнісінький дорослий Бегемот. Саме він, лежачи посеред неглибокої водойми, дозволив цілій зграї жіночок-черепах у міцних панцирах залізти до себе на спину і трохи на ній позагоряти під пекучим індійським сонечком.

Відповідне відео із мешканцем річки, який возив на собі черепашок, оприлюднив Судха Рамен — співробітник індійської лісової служби.

В кумедному відео помітно, як бегемот розваливсь посеред водойми, а на його широкій та міцній спині загоряє з десяток черепах.

Зграя дівчат в панцирах зайняла практично всю спину велетенської тварини. І так їм добре було ніжитись на ній, але… Все хороше коли-небудь закінчується. Ось і в цій дивовижній історії живий атракціон несподівано підвівся з води і…

Деякі з черепах зовсім не очікували такого повороту подій, не втримались на покатій спині бегемота і звалились в річку з великої висоти. Чи було їм боляче – історія замовчує.

Автор цього гумористичного відео зазначив:

Іноді безкоштовні поїздки можуть бути ризикованими

І з ним складно не погодитися. Цікаво, що деяким з черепах все ж вдалось втриматись, зачепившись за спину бегемота. І вони продовжили екстремальні покатушки далі, адже велетенська тварина, підвівшись із води — направилась до берега, пірнувши усім своїм бегемотячим носом у воду і пускаючи бульбашки.

Бегемоти або гіпопотами – представники ряду парнокопитних та роду ссавців. Вони ведуть напівводяний спосіб життя і більшу частину свого часу проводять саме у воді. На сушу бегемоти виходять лише на кілька годин в нічний час — щоб поїсти.

В Індії бегемот став перевізником для зграї черепах: відео стало популярним у соцмережах
В Індії бегемот став перевізником для зграї черепах: відео стало популярним у соцмережах

Мешкають бегемоти переважно в річковій воді, але іноді їх можна побачити і посеред моря. Вони належать до травоїдних тварин, які харчуються переважно наземною та навколоводною травою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?