Пухнастий фінансист: в Америці собака з’їв декілька тисяч доларів замість м’ясного стейку

Історія про відмивання грошиків по-американськи гремить на увесь світ. А почалась вона з голодного собаки, котрий воротив свій шкіряний ніс від м'ясного стейку, а ось пачками доларів – поснідав.

Дивовижна історія трапилась в одному з американських штатів – Пенсільванії. Подружжя Лоу, яке мешкає саме там — постраждало від непомірного апетиту власного песика.

Ні, цей хлопчик не з’їв хазяйський сніданок, та не стягнув зі столу курячі гомілки. Він нашкодив трохи по-іншому, але його милий пухнастий жарт коштував господарям дуже дорого.

 

Пес породи голдендудль з Америки з'їв 4 тисячі доларів
Пес породи голдендудль з Америки з’їв 4 тисячі доларів

Справа в тому, що песик… поласував пачками доларів, в яких налічувалося 4 тисячі американських грошиків.

Господарі собачки на ім’я Сесил, що належить до породи голдендудль, були шоковані, коли побачили – що накоїв їх домашній улюбленець.

Клейтон Лоу 8 грудня зняв зі свого банківського рахунку 4 тисячі доларів.

Ці гроші знадобились їм із дружиною під час встановлення паркану навколо придомової території. Майстри, що виконували ці роботи — попросили володарів розрахуватись за працю готівкою. І тоді Клейтон відправився до банкомату.

Додому господар повернувся з товстеньким конвертом і… поклав його на стійку у кухні. Конверт був наповнений переважно дрібними купюрами – по 50 і 100 доларів.

Чоловік навіть уявити собі не міг, що їх домашній песик скористається доларами раніше, аніж вони будуть передані в руки майстрам.

Пройшло лише 30 хвилин з того моменту, коли Клейтон залишив грошики без нагляду і… За цей час бешкетник Сесил розірвав і сам конверт, і купюри, що були в ньому заховані.

Зайшовши на кухню знов, Клейтон Лоу побачив на підлозі дрібненькі шматочки розжованих собакою доларових купюр. Чоловік відразу здійняв галас, закричавши на весь будинок:

 

Сесил з’їв 4 тисячі доларів!

 

Дружина Клейтона — Керрі Лоу відразу і не зрозуміла, що сталось насправді. Їй здалося, що чоловік просто пожартував. Але те, що вона побачила на власні очі — на жарт було схоже мало. На підлозі були розкидані пошматовані Сесилем доларів.

 

Коли я побачила безлад, сумнівів вже не було — пригадала жінка.

 

Сесил, який добряче поласував грошиками — влігся відпочивати на диван у вітальні. Господарі пухнастика зазначають, що були шоковані його вчинком, адже раніше цей хлопчик ніколи не завдавав їм клопоту.

Пес Сесил поїв доларів і влігся на диван - відпочивати
Пес Сесил поїв доларів і влігся на диван – відпочивати

Подружжя вирішило врятувати хоча б щось із своїх заощаджень. Вони зібрали з підлоги пошматовані гроші, склеїли їх скотчем та віднесли до банку. В такий спосіб їм вдалось врятувати приблизно 1.5 тисячі доларів.

Ближче до вечора Сесил вирвав декілька шматочків доларових купюр. Крім того, господарям довелось декілька годин в прямому сенсі ходити за собакою, щоб… перевіряти його фекалії і діставати з них шматочки переварених доларів.

Частинки своїх грошей пара промивала декілька разів, висушувала, а потім — склеювала. Загалом подружжю вдалось повернути 3500 доларів – тобто, майже всю суму.

Їх улюбленець Сесил поснідав лише на 500 доларів, але господарі його настільки люблять — що вже все йому вибачили.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.