Щур із Нідерландів записав хіт на губній гармошці і тепер збирає мільйони переглядів у TikTok

В Нідерландах трапилась кумедна історія. Щур на ім'я містер Білк став неймовірно популярним, зігравши на... губній гармошці. "Один Факт" розповість детальніше, як йому це вдалося.

Щур-музикант із Нідерландів здивував соцмережі своїми вміннями. Цей хлопчик зіграв на губній гармошці, а його господарі обробили щурячий твір і… розмістили в публічному доступі.

Тепер цей хіт користувачі з Tik-Tok використовують для запису танцювальних відео. Більш того — доопрацьована версія цього треку вже з’явилась на музичній платформі Spotify.

Ця дивовижна історія почалась з того, що господареві щура на ім’я Містер Білк… подарували невеличку губну гармошку до дня народження. Чоловікові спало на думку зробити невеличкий музичний концерт за участю щура, що був їх домашнім улюбленцем.

Щоб залучити Містера Білка до музики, його господар… змастив губну гармошку медом. Звісно, щур від такої смакоти відмовитися не зміг. Гризун злизував з поверхні гармошки мед і одночасно “грав” прилипливу мелодію.

Після цього володарі маленького музиканта обробили новий твір в спеціальній програмі і… виклали до соцмережі Tik-Tok.

Всього за тиждень музику малечі-щура подивились 4 мільйони разів. Втім, господарям Містера Білка цього показалося замало і вони вирішили доопрацювати музику, доповнивши гармошку драм-партією і клавішними інструментами.

До речі, поки володарі допомагали домашньому улюбленцю з опрацюванням музичного твору — сам Містер Білк тихенько відпочивав поряд.

Щур Містер Білк зіграв на губній гармошці пісню, що стала хітом
Щур Містер Білк зіграв на губній гармошці пісню, що стала хітом

У щура Білка вже з’явилися прихильники зі всього світу. Деякі користувачі Tik-Tok створили ремікс на щурячу пісеньку. Господарі гризуна, в свою чергу, створили відео — в ньому тварина уважно слухає оновлену версію свого треку. По задоволеному виразу мордочки стає зрозуміло: цьому красеню все подобається.

Можливо, натхненний успіхом у соцмережах, щур Білк в подальшому запише й свій перший альбом, який без усіляких сумнівів, стане неймовірно популярним.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?