“Повзала над багажними полицями”: в салоні літака до Таїланду пасажири знайшли справжню змію (ВІДЕО)

На борту літака Thai AirAsia, що слідував рейсом "Бангкок-Пхукет" (до Таїланду) опинилась незвична гостя. Як пасажири відреагували на повзучу сусідку – читайте на сайті "Один Факт".

В мережі TikTok стало вірусним відео, на якому пасажири літака до Таїланду… ловлять непрохану гостю.

На борту лайнера, що слідував рейсом “Бангкок-Пхукет” якимось чином опинилася… змія. і хоча представники авіакомпанії, що здійснювала перевезення, заздалегідь попереджали усіх про те, що в салон не можна брати жодних тварин без попереднього узгодження з перевізником – курйоз все одно стався.

Наразі невідомо, яким саме чином повзуча пасажирка опинилась на борту літака. Однак такому неприємному сусідству, звісно, зраділи не всі. Одна з жінок, що перебувала в літаку, поділилась із журналістами своїми враженнями від побаченого:

Я побачила якесь ворушіння і подумала, що мені просто здалося. Але виявилось, що це справжня змія! Люди з жаху розбіглися

У відеоролику, що був опублікований в соцмережах — добре видно, як один із членів екіпажу літака намагається зловити рептилію за допомогою звичайної пластикової пляшки. Але згодом загнати змію у пасту вдається іншим способом. Непрохана гостя опиняється закритою у поліетиленовому пакеті для сміття.

Екіпаж літаку, що слідує до Таїланду, ловить змію пакетами
Екіпаж літаку, що слідує до Таїланду, ловить змію пакетами

Вже після приземлення літак, на якому сталась ця курйозна і небезпечна подія – ретельно обшукали. На щастя, під час такого дослідження ніяких інших тварин та рептилій виявлено не було.

Представники авіакомпанії висунули припущення, що змія опинилась на борту через когось із недобросовісних пасажирів. Напевно, її хтось віз у ручній поклажі, не дослідив і тварина виповзла безпосередньо в салон і почала там лякати пасажирів.

Користувачі соцмереж жваво обговорюють цей інцидент у коментарях. Дехто з них цілком серйозно передбачає, що авіакомпанії після цього випадку загрожує… банкрутство. Інші ж гадають, що цю тваринку хтось придбав в якості сувеніру і віз додому.

Пасажирів літака рейсу Бангкок-Пхукет налякала вуздечкова змія Бланфорда
Пасажирів літака рейсу Бангкок-Пхукет налякала вуздечкова змія Бланфорда

До речі, трохи згодом незвичну гостю з літака все ж ідентифікували. Вона виявилася неотруйною і належить до виду вуздечкових змій Бланфорда.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?