“Порадили це зробити голоси в голові”: мешканець графства Вест-Мілендс зірвав багатомільйонний джек-пот

В графстві Вест-Мілендс (Великобританія) стався дивовижний випадок. Місцевий 31-річний мешканець виграв мільйон в лотерею завдяки… голосам у голові. Дізнайтесь подробиці із матеріалу "Один Факт".

Один з мешканців англійського графства Вест-Мілендс (Ковентрі) придбав лотерейний квиток і виграв один мільйон фунтів. Щасливий випадок міг би залишитись без уваги суспільства, якби цей самий чоловік не розповів, хто саме йому порадив обрати щасливі цифрові комбінації.

За словами новоспеченого мільйонера – цифри в лотерейному квитку він обрав за порадою… голосів у власній голові. Щасливчика, якому дістався виграшний квиток, звуть Саймон Уоддал. Багато років поспіль він працював звичайним електриком, але одного разу його життя круто та різко змінилося.

 

Електрик Саймон Уоддал з Англії виграв мільйон фунтів стерлінгів у лотерею завдяки голосам в своїй голові
Електрик Саймон Уоддал з Англії виграв мільйон фунтів стерлінгів у лотерею завдяки голосам в своїй голові

В один з днів Саймон пішов до магазину за покупками. І в цей самий час в його голові начебто виникли голоси, які й порадили йому придбати лотерейний квиточок і взяти участь в щасливому розіграші.

До цього щасливого моменту Саймон жодного разу не брав участі ні в яких розіграшах. Щоправда, він іноді купував собі миттєві лотереї. Але вони не приносили чоловікові великих виграшів.

Підкорившись голосу в голові, Саймон Уоддал придбав онлайн два лотерейних квитка загальною вартістю 2.5 фунта стерлінгів.

Вже наступного ранку щасливий володар мільйону фунтів став перевіряти повідомлення на своєму телефоні. Серед них було і повідомлення від Національної лотереї.

В ньому його повідомляли про те, що хлопець зірвав джек-пот у розмірі приблизно 32 мільйона гривень, що дорівнює одному мільйону фунтів стерлінгів.

Уоддал спочатку навіть не повірив в те, що став володарем цілої купи грошей. Він подзвонив на гарячу лінію державної лотереї.

Саймон Уоддал одразу і не повірив у своє щастя
Саймон Уоддал одразу і не повірив у своє щастя

Своїм неймовірним щастям чоловік поділився, в першу чергу, зі своєю 10-річною донькою. Потім Саймон повідомив радісну новину сестрі та мамі, але вони йому не повірили.

А ще Саймон розповів журналістам, що завдяки цьому виграшу в нього з’явився чудовий шанс втілити в життя свою давню мрію, а саме — стати ре конструктором будинків — купувати старе житло, ремонтувати його и продавати знов за більш дорогою вартістю. Поки що на ці виграні гроші чоловік придбав собі кавоварку, а ще — новий одяг для доньки.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?