У Короля Великої Британії Чарльза ІІІ діагностували рак: всі заплановані заходи відмінені, родина мовчить

Букінгемський палац повідомив сумну новину: король Карл III серйозно. захворів В монарха виявили онкологію і вже з понеділка він розпочав лікування. Подробиці читайте в матеріалі від "Одного Факту".

В понеділок, 5 лютого, з Букінгемського палацу Великої Британії надійшли недобрі новини. Офіційне джерело королівської родини повідомило про те, що нинішній британський монарх, король Чарльз серйозно захворів. Лікарі діагностували в короля рак.

Англійський монарх захворів на рак: офіційне повідомлення від Букінгемського палацу
Англійський монарх захворів на рак: офіційне повідомлення від Букінгемського палацу

За інформацією від Букінгемського палацу, виявити хворобу вдалося під час нещодавнього перебування короля Карла III на лікуванні у клініці з приводу збільшення розмірів простати. В повідомленні не уточнюється, яка саме форма раку виявлена медиками в короля. Але офіційне представництво зазначає що після основного лікування монарху провели додаткові діагностичні тести, в результати яких і було виявлено серйозну невиліковну хворобу.

В повідомленні зазначається, що Чарльз з цього понеділка вже розпочав регулярне лікування. Щодо морального стану монарха — то він тримається і позитивно відноситься до власного лікування. Король із великим нетерпінням чекає на повернення до своїх прямих службових обов’язків.

Усі заплановані публічні виступи король Карл III відклав на період свого лікування. В цей час його на таких заходах будуть замінювати інші члени королівської родини.

Наприкінці січня 2024 року британський монарх проходив планове лікування в клініці з приводу збільшення простати. В лікарні вінценосна особа провела три доби. Усі процедури проводились на базі приватної лікарvні London Clinic. За словами його дружини, Королеви Камілли — її чоловік під час лікування почував себе добре.

Слова підтримки монарху вже висловив прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак. Представник британської влади побажав Чарльзу III швидкого одужання та повної перемоги в боротьбі з підступною хворобою.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?