Найменша жінка у світі поміщається на двох долонях найвищого чоловіка: їхні долі перетнулися у Каліфорнії

У Каліфорнії відбулася незвичайна зустріч: побачення влаштували чоловіку, зріст якого перевищує 2,5 м, та жінці, яка не дотягується до 63 см. Дамочка легенько вмостилася на долонях кавалера.

Зріст рекордсмена за зростом Султана Косена складає 251 см. А найменша людина Джьоті Амге у світі виросла до розмірів 2-річної дитини. Звісно, їхня зустріч виявилася доволі епічною.

Обох внесли до Книги рекордів Гіннеса через аномальний зріст. Та якщо Султан є найвищим, то Джьоті має всього 62,8 см. Дві ступні чоловіка по 36,5 см будуть більшими, ніж його візаві на повний зріст.

Чоловік-Гулівер зустрівся з жінкою-Дюймовочкою

У Каліфорнії відбулася фотосесія двох протилежностей. Турок та індуска вже знайомі між собою. 2018 року вони бачилися в Каїрі. Тоді разом пройшлися вздовж пірамід Гізи.

Велетню Косену 41 рік. Він вважається найвищим з 2009 року. Перебрав рекорд на себе у Бао Сішуня, коли під час вимірювання зросту з’ясувалося, що Султан перевищує опонента на 10 см.

Чоловік-Гулівер зустрівся з жінкою-Дюймовочкою

Таких великих рук, як у турка, теж немає ні в кого на Землі. Тому йому приписали ще один рекорд за довжину долонь у 28,5 см. Вимірювали від зап’ястка до середнього пальця.

Косен зазнав у дитинстві пухлину в мозку. В підсумку почав страждати від гіпофізарного гігантизму. Ліжко для чоловіка звели 3-метрове, а одяг завжди шиють на замовлення.

Чоловік-Гулівер зустрівся з жінкою-Дюймовочкою

Амґе працює акторкою. Дівчині нині 30 років. У 18-річному віці вона мала всього 5 кг ваги. Бідолашка теж хворіє, тільки на іншу капость – ахондроплазію. Вищою вона вже ніколи не стане. Титул найменшої дівчини-підлітка юнка отримала в 15 років. А з 18-ти є крихіткою-рекордсменкою серед дорослих.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?