Еммануель Макрон старший за дружину на 25 років: як поставилися діти Бріжит до вітчима – учня їхньої матусі

Ні для кого не секрет, що президент Франції Еммануель Макрон одружений з жінкою, яка на 25 років старша за нього. Дізнаймося, як сприйняли такого вітчима діти Бріжит.

У Бріжит була сім’я і троє дітей. Коли вчительці літератури та театрального мистецтва було 39 років, вона познайомилася зі своїм 15-річним учнем Еммануелем. Відтоді минуло чверть століття, а сестрички Тіфен Озьєр та Лоранс і їхній брат Себастьян ще й досі не можуть вибачити матері тієї необачної закоханості.

Діти Бріжит були проти роману мами з Еммануелем Макроном

Роман між учителькою та учнем поставив на ноги все провінційне містечко Ам’єн. Тоді ще не було соцмереж, але й так усе всім добре відомо. Найменша дитина Тіфейн Озьєр, якій на той момент було 10 років, пригадала, скільки критики та лихослів’я звалилося на їхню родину.

Натомість мама настільки сильно кохала свого юного обранця, що їй байдуже було до суспільного резонансу. Тож вона тепер ніколи не зважає на думку оточення. Дісталося на горіхи й Макрону. Однолітки називали його “божевільним”.

Діти Бріжит були проти роману мами з Еммануелем Макроном

Лоранс узагалі навчалася з Еммануелем в одному класі. Тому частенько розповідала матері про однокласника, який дивував однолітків неймовірною купою знань – знав “усе про все”.

Макрон брав участь у шкільній виставі. Коли ж відбулася прем’єра, юний актор вийшов на поклін і раптом поцілував вчительку в щоку. Бріжит лише усміхнулася у відповідь. Відтоді почали ходити чутки про їхній роман.

Діти Бріжит були проти роману мами з Еммануелем Макроном

Побралися закохані за 10 років. Жінка оформила розлучення з Андре Луї Озьєром і вже 20 жовтня 2007-го вийшла заміж удруге за чоловіка, який був молодшим на 25 років. Бріжит свідомо витримала такий довгий термін у стосунках з Еммануелем, щоб дати можливість дітям зрости й випурхнути з родинного гніздечка.

Як бачимо, цей тандем призвів до нечуваних наслідків – Еммануель Макрон став президентом Франції, а його дружина Бріжит – першою леді країни.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?