Принцеса Уельська Кейт Міддлтон лікується від раку: що відомо про діагноз та прогнози лікарів

Принцеса Уєльска Кейт Мідлтон вперше за довгий час з'явилась на публіці. Дружина принца Вільяма записала відеозвернення, в якому розповіла, що зараз проходить профілактичну хіміотерапію проти раку.

Кейт Мідлтон у вечірньому відеозверненні 22 березня повідомила приголомшливу для багатьох новину: вона зараз проходить профілактичну хіміотерапію проти раку.

Тип онкологічного захворювання Кейт не повідомила, але розповіла, що пухлину в неї виявили після операції на черевній порожнині, яку проводили принцесі у січні 2024 року. На той момент операція пройшла успішно, але лікарі виявили в Кетрін пухлину і назначили додаткове лікування.

Кейт Мідлтон повідомила, що захворіла на рак
Кейт Мідлтон повідомила, що захворіла на рак

З Різдва 2023 року Кейт Міддлтон не з’являлась на публіці. В суспільстві ширилися чутки про те, що принцеса тяжко хвора і навіть – знаходиться в комі.

В своєму новому відеозверненні Кейт Міддлтон зауважила, що зараз почувається добре і з кожним днем все більше міцнішає.

Також принцеса Уельська зізналась, що діагноз, встановлений лікарями після операції, став справжнім шоком і для неї самої, і для Вільяма. При цьому початковий діагноз взагалі не був раковим. Однак подальші дослідження виявили онкологічну природу пухлини і тому медична команда порадила Кейт пройти курс профілактичної хіміотерапії.

Їх родина вирішила взяти таку велику паузу, щоб обміркувати те, що сталося. До того ж, їм довелось як батькам, пояснювати принцесі Шарлоті і двом її братикам, Луї та Джорджу, що з мамою все буде гаразд.

Принцеса Уельська заявила, що зараз хоче зосередитись на повному одужанні. Адже зараз вона перебуває нам ранній стадії лікування.

Принцеса Кейт подякувала громадськості за розуміння та делікатність, а також зазначила, що принц Вільям став для неї справжнім джерелом розради, коли вона вже змирилась із діагнозом.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?