Провела 6 діб в дорозі: кішку випадково відправили поштою в посилці, але вона змогла повернутися додому

Дивовижна і майже казкова історія трапилась із одніϵю пухнастою мешканкою штата Юта в Америці. Кішка 6 діб поспіль їздила в поштовій посилці. Дізнайтесь, як їй вдалось повернутись додому.

Одну домашню кішку зі штата Юта помилково відправили у поштовій посилці за сотні кілометрів, до штату Каліфорнія. Ще на початку квітня пухнаста улюблениця на імʼя Галеана зникла зі свого будинку в штаті Юта. Господарі відчайдушно почали шукати свою чотирилапу улюбленицю.

Пропажа знайшлася лише через тиждень. Кішку помітив у пакунку-посилці працівник компанії Amazon. Виявилось, що ця красуня несподівано і непомітно для господарів стрибнула у пакунок, який мали б відправити поштою.

Кішка 6 днів провела в поштовій посилці без їжі та води
Кішка 6 днів провела в поштовій посилці без їжі та води

Декілька днів поспіль кішка знаходилась без їжі та води. Однак на момент знаходження вона почувала себе добре. Власниця кішки, яку звуть Керрі Кларк – пояснила суспільству, як її підопічна опинилась так далеко від оселі.

Галеана любить коробки, це — частина її характеру

Кішка стрибнула у коробку із сталевими носками та робітничими черевиками. Врятував пухнасту туристку співробітник Amazon, який відразу після знаходження відвіз чотирилапу красуню до ветеринара.

Добре, що в тварини був мікрочип. Ветеринари зробили його скан та зʼясували контактні дані господині Кларк. За знайденим номером телефону ветеринар подзвонив хазяйці, щоб зʼясувати, що саме сталось із її улюбленицею.

Господиня спочатку навіть не повірила в те, що їй сказав ветеринар. Дізнавшись найдивовижнішу новину на світі, Кларк разом зі своїм чоловіком полетіли за тисячу кілометрів, щоб потрапити до Каліфорнії і забрати свого улюбленця.

Кішка Галеана змогла повернутись додому після 6 днів подорожі в поштовій посилці
Кішка Галеана змогла повернутись додому після 6 днів подорожі в поштовій посилці

Кларк розповіла, що воззʼϵднання з Галеаною було найдивовижнішою подіϵю в її житті. Кішка, потрапивши на руки до хазяйки — відразу заспокоїлась та перестала тремтіти.
Історія котячої подорожі з одного штату до іншого завершилась цілком успішно. Пухнаста туристка повернулась додому, до своїх господарів. Хоча й довелось їй декілька днів витерпіти без води та їжі.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.