Робота в Німеччині: які вакансії пропонують українцям і який мінімум можна заробити за 1 годину праці

Німеччина — одна з країн, яка з весни 2022 року прийняла у себе чи не найбільшу кількість українців. Дізнайтесь, яку роботу там пропонують зараз і скільки платять за 1 годину праці?

Німеччина — країна, яка після 24 лютого 2022 року прийняла у себе велику кількість українських біженців. Статистика свідчить, що туди переїхало приблизно 1.65 мільйонів українців. “Один Факт” розповість про спеціальності та вакансії, які в Німеччині пропонують українцям і рівень заробітних плат для наших співгромадян.

Скільки німецькі роботодавці платять за 1 годину роботи українцям?

В Німеччині для місцевих та іноземних громадян встановлено мінімальну заробітну плату у відповідності із діючим законодавством. За 1 робочу годину працівникам платять 12.41 євро. Мінімальна ставка заробітної плати тут з наступного року зросте до 12.82 гривні за 1 годину роботи.

Українцям, які зараз хочуть працевлаштуватись в Німеччині — зазвичай пропонують вільні вакансії на складах і сільськогосподарських угіддях. В цих сферах не потрібно знати німецьку мову. Середній рівень заробітної плати в названих сегментах праці: 2-2.6 тисяч євро.

Популярні вакансії для українців в Німеччині
Популярні вакансії для українців в Німеччині

Українці, що перебувають в Німеччині — отримують від держави допомогу по безробіттю. Одинокі особи можуть розраховувати на виплату 563 євро за місяць, а подружжю платять 1012 євро за 30 днів проживання в країні. На кожну українську дитину в Німеччині платять 357-471 євро (в залежності від віку).

Пакувальник косметичних виробів ТМ “Victoria’s Secret”

Працевлаштування відбувається за наявності польскої робочої візи. Робітникам надають житло. Умови праці: Працювати доведеться 5 днів на тиждень по 8-10 годин на добу. Обовʼязки: пакування готових товарів, збірка коробок та наклеювання етикеток.

Рівень заробітної плати: 2300-3000 євро за 30 днів.

Пакувальник одягу Adidas

Українці можуть розраховувати на офіційне працевлаштування та можливість працювати у Франкфурті, Гамбурзі, Берліні, Нюрнбергу, Штутгарті, Бремені.

Графік роботи 5/2. Кількість робочих годин на день: 10. В суботу також можна працювати (за бажанням).

Які вакансії пропонують зараз українцям в Німеччині
Які вакансії пропонують зараз українцям в Німеччині

Головні обовʼязки: перевірка речей спортивного бренду і їх підготовка до відправлення, пакування нового одягу, маркування товару. Заробітна плата: від 2600 до 3200 євро.

Пакувальник на чайний склад ТМ “Lipton”

Повний робочий день. Заробітна плата: 2080-3750 євро. Працювати треба в Німеччині, а саме — в місті Берлін. Тривалість робочого дня: 8 годин. Надається проживання. Головна вимога: наявність закордонного паспорту. Перерва: 2 години на день.

Працівники на склад “Amazon”

Українцям пропонують офіційне працевлаштування. Перевагою буде знання англійської та німецької мови. Графік роботи: 5-6 робочих днів/2 вихідних. Кількість робочих годин на добу: 8-10.

Головні обовʼязки: пакування, сортування, комплектація товару, сканування, заповнення накладних, розміщення товарів на складах.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.