“Я – не ідеальна”: 10 сильних фраз Камали Гарріс, які найкраще опишуть 59-річну кандидатку в президенти США

Джо Байден зняв свою кандидатуру з виборів президента в США, а на зміну йому прийшла Камала Гарріс. Хто ця жінка та якими влучними фразами вона запамʼяталась суспільству.

Надвечір 21 липня стало відомо про рокіровку року в Америці. Діючий президент Джо Байден офіційно заявив про… зняття своєї кандидатури з виборів в США. Втім, його місце не пустуватиме. На зміну Джо прийшла Камала Деві Гарріс – юристка та член Демократичної партії США.

“Один Факт” зібрав 10 популярних висловів жінки, яка вже восени може стати 47-м президентом Америки. Ці фрази розкриють її особистість.

Камала Гарріс – перша жінка-віцепрезидент в Сполучених штатах Америки. Хто вона насправді? Наступні десять висловів нової кандидатки в президенти допоможуть зрозуміти її особистість більше.

ТОП-10 влучних висловів Камали Гарріс
ТОП-10 влучних висловів Камали Гарріс

Вислів № 1. Жінки мають чудову кваліфікацію для того, аби займати посаду головнокомандуючого Сполученими штатами Америки.

Ця фраза Камали Гарріс свідчить про те, що в неї самої є великі амбіції. Отже президентська гонка обіцяє бути цікавою.

Вислів № 2. Впливові люди – такі, як Дональд Трамп – уникають будь-якої відповідальності.
Цю фразу Камала вимовила під час минулої президентської гонки в 2020 році.

Вислів № 3. Мене виховали гордою темношкірою жінкою.

Камала Гарріс народилась в родині мігрантів з Ямайки та Індії. Темний колір шкіри не став на заваді їй для розвитку політичної карʼєри.

Вислів № 4. Називайте мене Камала.

Під час спілкування із однією журналісткою та у відповідь на запитання – чи можна називати її сенатором Гарріс, жінка-віцепрезидент наголосила, що не треба. Бо цього статусу немає в її свідоцтві про народження. Краще вже – просто Камалою. Також вона зазначала, що для неї важливими є індійські корені її родини.

Вислів № 5. Я не ідеальна. Бог бачить, я не ідеальна.

Камала Гарріс зізналась, що не ідеальна
Камала Гарріс зізналась, що не ідеальна

Камала Гарріс вимовила цю фразу під час минулої передвиборної компанії.

Вислів № 6. Я думаю про цей момент, як про момент великого моменту (про вибори 2024 року).

Вислів № 7. В нас є здібність бачити те, що може бути, не обтяжуючи себе тим, що було. А далі – втілювати можливе в життя.

Вислів № 8. Настав час для нас робити те, що ми робили. І цей час – кожного дня.

Вислів № 9. Для моєї доньки важливо знати, що… якщо вам повезло і у вас є можливість, ви повинні впевнитись у тому, що інші люди також мають аналогічні можливості.

Вислів № 10. Моя мама була і залишиться моїм найвеличнішим героєм.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.