Чекала сонця, але раптово пішов дощ: ізраїльтянка отримала компенсацію в $1000 за неправдивий прогноз погоди

В Ізраїлі трапився незвичний випадок. Місцева жителька подала до суду і намагалась отримати компенсацію за… невірний прогноз погоди. Чи вдалось їй отримати гроші за те, що пішов дощ замість сонця?

В Ізраїлі місцева жителька намагалася подати до суду позов на синоптика, який спрогнозував неправильну погоду. З перевірених джерел “Одному Факту” стало відомо, що ізраїльтянці вдалося отримати 1000 доларів.

Звичка перевіряти прогноз погоди зранку існує в багатьох людей. Втім, довіряти інформації від метеорологів не можна на усі 100%. Врешті решт, скільки було таких випадків, коли нам казали, що дощу не буде, але на вулиці через короткий час вирувала сильна злива. Ось чому прогноз погоди – це, скоріш передбачення, а не офіційний факт.

Однак на практиці існують випадки, коли громадяни дослухаються до синоптиків, як до істини в останній інстанції. От як, наприклад, в 2015 році. В Ізраїлі жінка намагалася подати судовий позов на Channel 2 і, зокрема – синоптика Денні Рапа. Справа в тому, що вони повідомили про те, що протягом всього дня на вулиці буде світити сонечко. Але попри прогноз вдень пішов сильний дощ та виник сильний шторм.

Ізраїльтянка отримала компенсацію в 1000 доларів за неправдивий прогноз погоди
Ізраїльтянка отримала компенсацію в 1000 доларів за неправдивий прогноз погоди

Жінка забажала отримати компенсацію за те, що вийшла на вулицю в одязі для літньої погоди та потрапила в шторм і сильно промокла. В підсумку ізраїльтянка підхопила грип через переохолодження. Їй довелося пропустити 4 робочих дні та витратити на ліки цілих 38 доларів.

Постраждала від синоптиків зазначила, що їй довелося через невірний прогноз пережити стрес. Через це вона хотіла б отримати грошову компенсацію та… вибачення від синоптика Денні Рапа – за брехливий прогноз.

Питання з виплатою компенсації було вирішено поза судом. Жінці врешті решт виплатили бажані кошти та вибачились. Її результат став прикладом для багатьох інших громадян світу.

Імовірно, і вони самі можуть подати позови та отримати компенсацію за невірний прогноз синоптиків. Ще більше хвилює їх результат суду і чи вдасться його виграти.

Дехто з користувачів соцмереж звернув увагу на те, що врегулювання проблеми в позасудовому порядку обійшлось каналу дешевше, аніж судова тяганина з адвокатами.

Нові статті

Схожі статті

“Пройшла любов з мого боку”: 37-річна екс-дружина Остапчука розставила всі крапки над “і” щодо розлучення

Здавалося б, щасливе подружжя на все життя, але в один момент вони вирішили йти різними шляхами: чому Христина Горняк та Володимир Остапчук розлучились?

Що любить гречана каша: як зварити смачну та розсипчасту гречку — хитрощі та 4 правила, без яких нікуди

Приготування гречаної каші тільки на перший погляд може здатися простим завданням. Але насправді, щоб вона вийшла смачною і розсипчастою – потрібно знати певні секрети її приготування.

Відчуєте справжню атмосферу Криму! Як приготувати хрусткі та пухкі чебуреки – аромат буде на всю оселю

Ностальгія наздожене вас, як тільки ви приготуєте цю страву - рецепт нереально смачних кримських чебуреків, які сподобаються кожному. Готуйте прямо зараз!

Що зробити з садовою гортензією восени 2024, щоб наступного року квітла пишно та безперервно – сусіди ахнуть

Існує простий спосіб, який допоможе вашій гортензії - обов'язково зробіть це цієї осені. Що потрібно для того, аби квітка була пишною наступного року та цвіла?