Ремонтував будинок 20 років: чоловік вклав у майно 32 тисячі доларів, поки не зʼявився власник-мільйонер

Тім Харман – 68-річний мешканець Великої Британії, який до виходу на пенсію працював теслею. Він майже 20 років прожив у орендованому старому маєтку та вклав в його відбудову 32 тисячі доларів.

Історія 68-річного мешканця Великої Британії Тіма Хармана може здатись банальною. Але водночас для багатьох людей без власного житла могла б стати повчальною.

Тім за професією – тесля. Після виходу на пенсію він переїхав до коттеджу із чудовими навколишніми краєвидами, розташованому в сільській місцевості Таррінг-Невілл, що у Східному Сассексі. Його переїзд стався у березні 2002 року, тобто – понад 20 років тому.

За 2 десятиліття чоловік витратив на облаштування старовинного маєтку понад 32 тисячі доларів власних коштів. В цьому двокімнатному будинку тесля планував прожити до кінця своїх днів. саме тому і взявся ремонтувати та облаштовувати його – задля власного комфортного життя. Та зараз ситуація змінилася.

Зовсім несподівано зʼявився справжній господар будинку. Він – мільйонер і наразі намагається виселити орендатора та заселити в маєток фермерів.

Тім Харман розповів, що спочатку платив володарю оселі по 720 доларів на місяць. З роками орендна плата зросла до 1200 тисячі доларів. Ріелтори зазначають, що ця вартість все одно нижча за ті ринкові ставки на оренду житла, які діють конкретно в цьому регіоні.
Орендар маєтку Тім Харман зазначив, що господарі ще в травні дали йому 8 тижнів на те, аби він виселився з будинку. З того часу він розпочав боротьбу за свої права. Якщо чоловікові не вдасться дійти згоди з господарями – його чекатиме примусове виселення за рішенням суду.

Це мій дім вже більш як 2 десятиліття – розповів засмучений чоловік журналістам
Харман пригадав, що коли вперше сюди приїхав – ця місцина нагадувала пустелю.

Він самотужки облаштував ванну кімнату, зробив ремонт у кухні та встановив нові вхідні двері. Поміняв плінтуси і озеленив задній двір поза будинком.

Чоловік вклав у майно 32 тисячі доларів, поки не зʼявився власник-мільйонер
Чоловік вклав у майно 32 тисячі доларів, поки не зʼявився власник-мільйонер

Тім зазначив, що зараз знаходиться в поважному віці і зовсім не хоче нікуди виїжджати. Він називає поведінку господарів огидною та скаржиться на те, ніби їм все одно, що він стане безхатченком.
Водночас представник агентства нерухомості Charles Whycherly зазначає, що оренда подібного котеджу, збудованого в 1950-х роках, зараз вартує від 1300 до 1400 фунтів стерлінгів на місяць. Він також наголосив, що процедура виселення – повністю обґрунтована юридично.

Нові статті

Схожі статті

Любить бути у центрі уваги: як Юрій Горбунов здобув популярність і отримав “київську прописку” на все життя

"Танці з зірками", "Зірка + Зірка", "Суперзірка" та "Голос країни" усе це має одну асоціацію, а саме Юрій Горбунов, розповів як став незамінною зіркою на українському телебаченні

Стала популярною в кокошнику, а тепер – жінка-воїн з мечем у руках: еволюція Оля Полякової від “А” до “Я”

Оля Полякова пройшла шлях від артистки в кокошнику до української співачки в короні, що підтримує рідну культуру і мову, та планує творити лише українські пісні.

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла

Чому не можна спати під місячним світлом: вчені розсекретили несподівану причину його впливу на людину

На думку багатьох експертів – щоб нічний сон був максимально якісним, потрібно на ніч зашторювати вікна в спальній кімнаті. Для виробництва гормону сну потрібно, щоб навкруги панувала темрява.