Мільярдер, який собі не платить: 39-річний Павло Дуров розсекретив свою зарплату за рік – менше 100 гривень

Павло Дуров – програміст та бізнесмен, співзасновник популярного мессенджера Telegram. Нещодавно він розсекретив суму щорічного заробітку. Скільки зарплатні отримує чоловік зі статусом мільярдера?

Павло Дуров – 39-річний російський бізнесмен, який відомий далеко за межами своєї Батьківщини як автор інноваційних проєктів. Один з них – це сучасний мессенджер “Telegram”.

Наприкінці серпня 2024 року Дуров був затриманий в аеропорту Ле Бурже неподалік Парижу. Причиною арешту стало те, що бізнесмен відмовлявся співпрацювати із французькими правоохоронними органами та через відсутність належної модерації в його проєкті “Telegram”. Щоправда, через кілька днів після затримання Дурова звільнили з-під варти.

Павло Дуров розсекретив суму річного заробітку
Павло Дуров розсекретив суму річного заробітку

Під час перебування в правоохоронному закладі засновник “Telegram” змушений був відповідати на купу різних запитань стосовно своєї діяльності. Серед них були і такі, що стосувались його заробітків. Як відомо, Павло Дуров має статус мільярдера. Його статки по різним даним становлять від 9 до 15 мільярдів доларів. Скільки ж заробляє один з найвідоміших холостяків та багатіїв сучасності? За словами самого Дурова, його річна зарплатня – “одні копійки”.

Бізнесмен під час допиту в правоохоронному закладі зазначив, що за рік заробляє… 1 дирхам (валюта Обʼєднаних Арабських Еміратів). Якщо конвертувати її в гривні, то за рік виходить лише… 10.6 гривень за поточним курсом. Це навіть не прожитковий мінімум України, який з 1 липня 2024 року становить 2600 гривень на місяць для працездатних осіб.

Бізнесмен Павло Дуров розсекретив суму свого заробітку за рік
Бізнесмен Павло Дуров розсекретив суму свого заробітку за рік

Імовірно, Павло Дуров назвав не точну суму заробітку, а ту, яка першою прийшла в голову. Хоча раніше бізнесмен розповідав, що майже нічого собі не платить. При цьому генеральний директор Telegram має статус мільярдера і володіє великими фінансовими статками, які дозволяють йому подорожувати світом, обирати громадянство іншої країни та не працювати взагалі.

Нові статті

Схожі статті

Інесса Гріцаєнко з “Голосу країни” виходить заміж: вокалістка оголосила про заручини і похвалилась обручкою

Учасниця "Голосу країни" Інесса Гріцаєнко повідомила про те, що виходить заміж. На персональній сторінці виконавиці в соцмережі зʼявились відповідні світлини. Хто став її обранцем?

Go_A, Melovin, Jamala та інші учасники Євробачення: як Україна наводила шум на пісенному конкурсі?

Від мелодійного фольклору до яскравого перформансу — Україна постійно доводить, що музика, стиль і культура можуть бути тісно переплетені, щоб створити справжнє мистецтво на сцені.

Відберуть у пенсіонерів: уряд в 2025 році забере невикористані кошти з банківських рахунків переселенців

Вже наступного року український уряд запланував забрати невикористані грошові кошти з банківських рахунків пенсіонерів, що мають статус ВПО. За яких умов це буде відбуватись?

Кава з фіолетової кульбаби: чому напій з цикорію слід пити кожного дня і в чому його користь насправді

Напої без кофеїну протягом останніх років набирають все більшої популярності – особливо серед тих, хто дотримується здорового способу життя. Одним з них, зокрема, є кава з цикорію. В чому її користь?