Чоловіки сахаються? Можливо, ви не так пахнете: овочі, фрукти й напої, які нададуть тілу приємного аромату

Люди, які щодня вдаються до гігієнічних процедур, зазвичай не мають проблем із неприємним запахом тіла. Та якщо все ж відчуваєте, що довколишні відвертають від вас ніс, є потреба замислитися – можливо, це сигнал якоїсь хвороби, або просто ви вживаєте не ті продукти, які потрібно.

Якщо регулярно приймаєте душ, а від тіла все одно розповсюджується неприємний запах, слід звернутися до лікаря. Це може бути сигналом недуги якогось з органів. Але перед тим, як витрачати час і нерви на відвідини лікарні, слід переглянути власний раціон. Можливо, ви просто їсте і п’єте не те, що треба. Тоді вихід із ситуації буде доволі простим.

Питна вода

Не дивуйтеся, звичайна вода без газу і сиропу здатна творити дива. Річ у тому, що з цією рідиною з організму виводяться шкідливі токсини. Процес внутрішнього очищення сприяє здоровому аромату тіла, прибираючи неприємний запах.

Вода виведе токсини з організму

Медики радять випивати 6-9 склянок живильної рідини на день. У такому разі травлення покращиться, закрепи не виникатимуть, навіть головних болів удасться позбутися. Спробуйте, можливо саме цей спосіб сприятиме приємному аромату, що йде від вашої шкіри.

Допоміжні продукти

У шпинаті, капусті, руколі й інших листових овочах міститься чимало хлорофілу. Цей елемент є природним дезодорантом. Тож щоденне застосування в їжу цілющих листочків зробить ваше тіло приємним на нюх.

Допоможуть листові овочі й цитруси

Також обов’язково слід включати до раціону натуральні йогурти й цитруси. Кілька тижнів подібної дієти, й чоловіки перестануть сахатися від вас, а навпаки стануть настійливо пропонувати сходити на побачення.

Цілющі напої

Трав’яний чай вам на допомогу

Окрім звичайної води обов’язково слід вживати трав’яні чаї. Особливо ароматними є м’ята, чебрець, імбир, гвоздика, кардамон, ромашка. Можна робити настої будь-якої з перелічених трав чи їх сумішей, заливаючи окропом і даючи настоятися протягом 15 хвилин під покришкою. Можна також додавати трішки травички в зелений чай.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?