Медсестра поскаржилася лікарю на апендицит: здивуванню хворої не було меж, коли виявилося, що народжує

Коли у Шелбі відійшли води, жінка була шокована. Бідолаха не знала, що вагітна, тому й не очікувала нічого подібного. Перелякалася у смерть. Як таке могло статися?

Сама Шелбі працює медсестрою. Тому дуже дивно усвідомлювати, що не розпізнала сигналів власного організму. Перебуваючи при надії, 21-річна молодичка й гадки про це не мала. Ніяких підозр чи змін в організмі вона не помічала. Хіба що трішки додала останнім часом у вазі.

Всього за пару днів до години “Х” молодичка мала розмову зі своїм бойфрендом, який висловив бажання завести дитину. А вже зовсім скоро у жінки відійшли води.

Шелбі сприйняла потуги за напад апендициту

Спочатку, коли почалися кольки в животі, вона запідозрила напад апендициту. Гадала, що все минеться саме, тому очікувала цілих 16 годин на поліпшення стану. Та коли обмочилася, втямила, що тут щось не те. Але ще дві години мужньо терпіла біль. Лише тоді звернулася до медиків.

Лікарі швидко розібралися, що відбувається, забрали породіллю в операційну і зробили кесарів розтин. На світ з’явився хлопчик, абсолютно здоровий. Тільки тепер щаслива мама дізналася, що перебувала на 34 тижні вагітності. Шелбі має схильність до гіпертензії, але малюк появився на світ здоровим. Породілля назвала дитинку, що так несподівано з’явилася в її житті, Кайденом Рейцем.

Бойфренд дівчини мріяв мати дитину, але не так швидко

Як її коханий міг передбачити швидку появу нащадку, так і залишилося невідомим. І чому жінка, що сама працює у сфері охорони здоров’я не розпізнала симптомів вагітності, а вирішила, що це апендицит, теж поясненню не піддається.

У лікарні, куди дівчина прийшла і поскаржилася, що в неї ось-ось розірветься апендицит, поцікавилися, чи не вагітна вона. На що Шелбі категорично заявила, що у неї йдуть місячні, й вона не може бути при надії. Та, як бачимо, справжні дива вряди-годи трапляються.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?