Медсестра поскаржилася лікарю на апендицит: здивуванню хворої не було меж, коли виявилося, що народжує

Коли у Шелбі відійшли води, жінка була шокована. Бідолаха не знала, що вагітна, тому й не очікувала нічого подібного. Перелякалася у смерть. Як таке могло статися?

Сама Шелбі працює медсестрою. Тому дуже дивно усвідомлювати, що не розпізнала сигналів власного організму. Перебуваючи при надії, 21-річна молодичка й гадки про це не мала. Ніяких підозр чи змін в організмі вона не помічала. Хіба що трішки додала останнім часом у вазі.

Всього за пару днів до години “Х” молодичка мала розмову зі своїм бойфрендом, який висловив бажання завести дитину. А вже зовсім скоро у жінки відійшли води.

Шелбі сприйняла потуги за напад апендициту

Спочатку, коли почалися кольки в животі, вона запідозрила напад апендициту. Гадала, що все минеться саме, тому очікувала цілих 16 годин на поліпшення стану. Та коли обмочилася, втямила, що тут щось не те. Але ще дві години мужньо терпіла біль. Лише тоді звернулася до медиків.

Лікарі швидко розібралися, що відбувається, забрали породіллю в операційну і зробили кесарів розтин. На світ з’явився хлопчик, абсолютно здоровий. Тільки тепер щаслива мама дізналася, що перебувала на 34 тижні вагітності. Шелбі має схильність до гіпертензії, але малюк появився на світ здоровим. Породілля назвала дитинку, що так несподівано з’явилася в її житті, Кайденом Рейцем.

Бойфренд дівчини мріяв мати дитину, але не так швидко

Як її коханий міг передбачити швидку появу нащадку, так і залишилося невідомим. І чому жінка, що сама працює у сфері охорони здоров’я не розпізнала симптомів вагітності, а вирішила, що це апендицит, теж поясненню не піддається.

У лікарні, куди дівчина прийшла і поскаржилася, що в неї ось-ось розірветься апендицит, поцікавилися, чи не вагітна вона. На що Шелбі категорично заявила, що у неї йдуть місячні, й вона не може бути при надії. Та, як бачимо, справжні дива вряди-годи трапляються.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: вдача буде з вами – головне триматися за свою мету

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки радять вірити в свою мрію, адже так вона обов'язково здійсниться. Астрологічний прогноз.

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?