Дівчині за два роки вдалося скинути 50 кг: головне – знижувати кількість калорій поступово і долучити фітнес

За 2 роки жінці вдалося схуднути вдвічі. Ще у 2014 році ваги показували понад 100 кг, а вже у 2016-му – лише 50 кг. Як їй вдалося досягти таких небувалих результатів?

Ребекка Графтон залюбки розповідає, як їй вдалося досягти подібних разючих результатів. Почала з малого – передивилася власний раціон. Додала в меню більше білкових продуктів, натомість знизила приймання вуглеводів. Американка підраховувала калорійність кожної з’їденої порції.

Коли харчування стало більш-менш збалансованим, дійшла черга до спортивних вправ. Ребекка почала бігати. Спочатку це були невеликі дистанції, та згодом вона змогла взяти участь у марафоні. За рік подібних перевтілень дівчина втратила 35 кг зайвої ваги.

За 2 роки вага дівчини знизилася удвічі

Графтон не вірила своїм очам. Коли вона вчилася у школі, їх змушували бігати 100-метрівку. Вона ледь поралася з цим завданням, а тепер легко намотує довгі кілометри шляху.

Ще за рік вага дівчини розтанула удвічі від початкової. Американка з оновленими формами врешті відчула себе щасливою. Вона закохалася й вийшла заміж. А у 2022 році народила відразу двох гарних малюків. Знаючи свою легку схильність до набору ваги, Ребекка не стала очікувати й відразу після пологів взялася за себе. Тож невдовзі знову перебувала у гарній формі.

Підсумки схуднення на 50 кг

Дівчина відзначила, що після схуднення стала життєрадіснішою й активнішою. Тепер вона може дозволити собі вдягатися у відвертіше вбрання. Графтон позбулася подвійного підборіддя, риси обличчя стали чіткішими.

Після вагітності Ребекка швидко повернулася до струнких форм

Ребекка не радить різко переставати їсти, щоб швидко схуднути. Це негативно позначиться на стані організму. А якщо є хронічні захворювання, вони можуть загостритися. Краще робити це поступово, знижуючи рівень борошняних виробів і солодощів у раціоні до мінімуму. І додати у своє життя рух. Тоді все вийде обов’язково.

Нові статті

Схожі статті

“Ненавиджу”: 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із 29-річною Дашею Кацуріною – “Я в шоці”

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?

Карʼєра на паузі: куди зникла зірка 2000-х Гайтана, яка здобула шалену популярність – давно не в Україні

Гайтана була однією з найзатребуваніших артисток кілька років тому, але свою популярність швидко втратила - де зараз перебуває співачка та чим займається?