І від телереклами є користь: як повідомлення в перерві футбольного матчу врятувало чоловікові життя

Одного разу, дивлячись цікавий спортивний матч, Джим Аллен під час перерви почув слова з соціальної реклами. Йшлося про рак грудей. 66-річний чоловік й гадки не мав, що подібне може трапитися не тільки з жінками.

Прослухавши рекламний ролик, де закликали людей до перевірки, з цікавості Джим провів руками по пипках. Усередині похололо. Пальці намацали якесь тверде ущільнення. Розміри шишки складали не більше горошини. Але чоловік надміру розхвилювався.

Намагався себе заспокоїти, що рак молочних залоз може трапитися виключно у жінок. Та все ж наступного дня про всяк випадок вирішив звернутися до медиків. Аллен пройшов обстеження у клініці.

Чоловік гадав, що рак молочних залоз буває виключно у жінок

Його заспокоїли – це не пухлина, а невеличка кіста, з якою можна жити багато років. Лягати на операцію з вилучення ущільнення не було жодної потреби. Чоловік начебто заспокоївся трохи, та, як мовиться, не спускав очей з новоутворення.

За кілька років помітив, що шишка стала поступово збільшуватися в розмірах. Американець став відзначати, що одяг на ньому став звисати немов на вішаку. Шишка почервоніла і стала весь час зачіпатися, порушуючи стан комфорту.

Джим знову пішов до лікаря. Той видалив кісту, а біоматеріал хворого відправив на аналіз із біопсії. Ескулап знову заспокоїв хворого, що нічого страшного не відбувається. Та коли прийшли результати дослідження, Аллен схопився за голову. Виявляється, у нього виявлено рак грудей.

Чоловіку довелося вилучити молочні залози

Довелося лягати під ніж, щоб лікарі вилучили ліву молочну залозу і лімфатичні вузли під пахвою. Після цього пацієнт відбув на променеву терапію. Йому призначили блокатор естрогену тамоксифен. П’ять років поспіль бідолаха вживав пігулки, призначені для жінок посткліматичного віку.

За весь час лікування Джиму не трапився жоден товариш по нещастю. Складалося враження, що він єдиний чоловік, що страждає на рак молочної залози. Тепер Аллен всіляко завдячує телевізору, що колись показав йому корисну рекламу і таким чином врятував життя.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.