Чоловік устряг у бійку й отримав страшні наслідки: після укусу в ногу в організмі розвинулася інфекція

Сімейна сварка ледь не вартувала життя чоловіку, що намагався розборонити родичів, які билися. Його цапнули зубами за ногу, а в ранку потрапила інфекція.

Сімейна сварка ледь не вартувала життя чоловіку, що намагався розборонити родичів, які билися. Його цапнули зубами за ногу, а в ранку потрапила інфекція.

Донні Адамс не міг мовчки споглядати, як чубляться близькі люди. Та коли поліз у самий центр розбірок, його хтось укусив за ногу. Начебто нічого страшного, але наслідки виявилися доволі жахливими.

Через цю маленьку ранку чоловік міг залишитися без ноги або й померти

Попервах мешканець штату Флорида намагався лікувати ранку самостійно. Але біль не вщухав, а навпаки посилювався. Тоді чоловік звернувся до лікарні, отримав щеплення від правця і пройшов курс антибіотиків. Та й це не допомогло.

На третій день Адамс уже не зміг стати на ногу, тому опинився в лікарні швидкої допомоги. Щойно лікар поглянув на рану, наказав везти пацієнта до операційної. Довелося вирізати чималий шмат стегна. Це дозволило врятувати життя покусаному 52-річному чоловіку.

З’ясувалося, що в рану під час укусу проникли м’ясоїдні бактерії, які здатні роз’їдати тканини тіла. Зазвичай смертельно небезпечна інфекція потрапляє в організм через ушкодження шкіри – подряпину, опік, колоту рану. Тепер виявилося, що й укус людини несе шалену загрозу.

Так виглядає нога бідака після операцій

Вочевидь бактерії, що потрапили в ногу бідолахи, перебували в роті кусючої людини. На наших зубах та яснах їх знаходиться чимало. Адамсу через цю біду довелося пережити дві операції. Хірурги повністю видалили інфіковану тканину, залишивши чималі шрами.

Якби хворий протримався вдома ще хоч день, швидше за все, ногу йому б ампутували. Інакше б інфекція розповсюдилася по всьому тілу. Все могло б закінчитися фатально через септичний шок.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?