Одного доторку до борщівника вистачило, щоб опинитися в лікарні: тіло бідолашки перетворилося на телепузика

Прогулянка на свіжому повітрі не пішла на користь студентці. Дівчина випадково торкнулася до небезпечної рослини, через що потрапила з опіками до лікарні, де провела цілий місяць.

Прогулянка на свіжому повітрі не пішла на користь студентці. Дівчина випадково торкнулася до небезпечної рослини, через що потрапила з опіками до лікарні, де провела цілий місяць.

Тіна Сабіне й гадки не мала, наскільки небезпечним може виявитися звичайний кущ. Британка доторкнулася до рослини й попервах нічого не відчула. А прокинувшись уранці, вже не могла й поворухнутися.

Обличчя дівчини стало нагадувати телепузика

Ледве перемагаючи різкий біль, що скував усе тіло, 28-річна дівчина дотягнулася до телефону й набрала номер подруги. Та хутенько приїхала і відвезла постраждалу до лікарні.

Медики, поглянувши на Тіну, подумали, що її облили кислотою. Насправді ж це була алергія на борщівник. Тіло студентки розпухло й вкрилося пухирями. А ще аналізи показали, що у бідолахи утворився тромб у районі хребта, тому вона й не могла пересуватися.

На долоні, якою дівчина торкнулася борщівника, утворився опік

Подивившись на себе в дзеркало, Сабіне вжахнулася – вона виглядала як справжній телепузик. Навіть після виписки зі стаціонару студентка довго не могла ходити, користуючись для пересування електросамокатом. А ще вона зовсім не відчувала руки, якою торкнулася до хижої рослини.

Виявляється до борщівника не можна торкатися нікому. Сік рослини призводить до надмірної чутливості шкіри до променів сонця. Тому на тілі вискакують численні пухирці, з’являються пігментні плями, а рани довго не загоюються.

На українських просторах теж можна зустрітися з борщівником. Тому начувайтеся – обходьте подібні насадження десятою дорогою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?