Голки в тілі – хто втикає і чи можливо їх позбутися: лікарі не завжди мають відповіді на ці питання

Деякі пацієнти надзвичайно дивують медиків, адже носять у тілі голки чи навіть шпильки. Хто і навіщо втикав у них ці сталеві предмети, незрозуміло.

Деякі пацієнти надзвичайно дивують медиків, адже носять у тілі голки чи навіть шпильки. Хто і навіщо втикав у них ці сталеві предмети, незрозуміло.

56-річний чоловік

Чоловік поскаржився лікарю на біль у пальці ноги. Той відправив пацієнта на рентген. Яким же було здивування ескулапа, коли він побачив на знімку шпильки, що пронизували все тіло індуса. Всього в середині Бадрілала Міна їх нарахували аж 75 штук.

40 голок нарахували в горлі

Чотири десятки гострих предмети знаходилися під шкірою в горлі чоловіка, 25 – в ногах, решта в руках. Пацієнта терміново госпіталізували, а медики взялися розшукувати хірурга, який би зголосився дістати весь цей брухт із тіла бідолахи. Хто і яким чином запхнув у нього шпильки, Міна не знає, але зрозуміло, що все це зроблено навмисно.

35 шпильок виявили в руках і ногах

11-місячне немовля

Жінка привезла свого 11-місячного синочка в лікарню, оскільки у дитини припинилося сечовиділення. Лікарі зробили рентген і пережили справжній шок. На знімку чітко видно наявність голок по всьому тілу.

Хто познущався з дитини, має виявити слідство

Маля не могло проковтнути стільки предметів саме. Хтось навмисно втикав їх у дитяче тільце. Під час операції вдалося витягти 13 голок. Та в немовляті перебувало ще три штуки. Їх залишили на наступне хірургічне втручання.

Жінка сіла на голку

Мешканка Костополя одного разу хотіла присісти й відчула, як щось хруснуло. Тут же підвелася й побачила кінчик голки, що уп’явся в тіло. Схопилася за нього, та поки донька бігала за магнітом, голка повністю увійшла у м’які тканини.

Жінка вирішила залишити голку в тілі

Швидка відвезла бідолаху в лікарню. Зробили два рентгени, але голки не знайшли, тільки якусь точку побачили. То постраждала й не дозволила різати себе. Так і живе з голкою в тілі. Іноді відчуває легке поколювання, і все. Попервах боялася, що голка дістанеться серця, навіть не спала ночами, та згодом звикла.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.