Календар магнітних бур одноденок та дводенок на липень: чого категорично не можна робити в такі дні

До всіляких катаклізмів, які звалилися останнім часом на голови українців, додаються ще й природні "сюрпризи". Так, у липні на нас очікує чимало геомагнітних коливань. Тож метеозалежним людям і тим, що мають купу хронічних хвороб, не позаздриш.

До всіляких катаклізмів, які звалилися останнім часом на голови українців, додаються ще й природні “сюрпризи”. Так, у липні на нас очікує чимало геомагнітних коливань. Тож метеозалежним людям і тим, що мають купу хронічних хвороб, не позаздриш.

Протягом 7 днів у липні очікуються магнітні бурі

На нас очікують бурі-одноденки 9, 18 і 26 липня. А ще будуть й дводенні нестабільності в природі. Запам’ятайте ці дати: 14-15, 30-31 липня. Пік активності зазвичай припадатиме на ранок й триматиме в напрузі до обіду.

Як це позначиться на здоров’ї

Всі без винятку люди у дні магнітних бур можуть відчувати апатію, тривогу, бути надзвичайно дратівливими, а ще виникатимуть труднощі при ухваленні рішень. Метеозалежним взагалі буде важко, адже у них може підскочити тиск, розігратися мігрень, утворитися тромб.

Як убезпечити себе і хоч трішки полегшити стан? Найперше, не вживати каву. Навіть від чорного чаю краще в такі дні утриматися. Пийте просту чисту воду, додаючи по 3 краплі м’ятної олії на кожну склянку води. Або ж робіть трав’яний чай з м’ятою, шавлією, собачою кропивою, валеріаною.

Найперше треба відмовитися від кави

Також не потрібно дивитися в бік алкогольних напоїв, а ще відмовтеся від особливо жирних, гострих та солоних продуктів. Віддайте перевагу легким фруктово-овочевим стравам.

Спробуйте не думати про природні катаклізми, переключившись на приємні спогади. І не плануйте на ці критичні дні початок нової справи, оскільки все може завалитися через ваш пригнічений стан. Не перевантажуйте себе фізично. А ще зніміть із холодильника магнітик і поводіть ним спочатку по голові, потім по тілу.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?