270-кілограмова жінка застрягла в дверях супермаркету і втямила: треба починати схуднення – скинула 133 кг

Після того, як застрягла в дверях супермаркету, жіночка вирішила позбавитися зайвих кілограмів. Вона з 270-кілограмової туші перетворилася практично на Дюймовочку, ставши важити 137 кг.

Після того, як застрягла в дверях супермаркету, жіночка вирішила позбавитися зайвих кілограмів. Вона з 270-кілограмової туші перетворилася практично на Дюймовочку, ставши важити 137 кг.

Дотті Перкінс була схильною до повноти з самого дитинства. Батьки не цікавилися проблемами доньки, тому вона знаходила розраду в їжі. Навіть коли подорослішала, всі стреси заїдала. Лише так могла заспокоїтися.

Дотті набрала 270 кг ваги

А коли Дотті поховала свого 13-річного сина, то взагалі перестала підводитися з ліжка. Постійно їла, не зупиняючись. Хлопчик страждав на дитячий церебральний параліч, тому і прожив так мало. А згорьована матуся, заїдаючи горе, набрала 270 кг. Ходити з такою вагою жінка майже не могла. Доводилося пересуватися в інвалідному візку.

 

Одного разу Перкінс застрягла разом із візком у дверях супермаркету. Жінка втямила – треба щось робити і терміново. Тому звернулася на телебачення у спеціальне шоу, що допомагало людям позбуватися зайвої ваги.

Одного разу жінка застрягла у дверях супермаркету

Досягти бажаного результату вдалося не відразу. На це пішло кілька років і титанічні зусилля. В підсумку Дотті скинула аж 133 кг і врешті відчула себе щасливою. Подібних результатів гладкій жінці допоміг добитися доктор Новзарадан.

Жінка практично не могла пересуватися

Врешті Перкінс змогла змінити гардероб на щось більш пристойне. Вона навіть зустріла кохання і вийшла заміж. От тільки до телебачення в жінки залишилося чимало претензій. За словами Дотті, їй обіцяли оплатити операцію зі зменшення ваги, але не зробили цього. І тепер у неї накопичилися борги. Окрім цього, шоу було змонтовано так, нібито жінка то худла, то знову набирала кілограми. Хоча насправді такого не було – вона постійно скидала вагу весь цей час.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?