Три надійних засоби позбутися запаху поту спекотної днини: спиртові серветки, трави, саморобний дезодорант

Запах поту у спекотні дні докучає багатьом людям. Щойно прийняв душ, вийшов на вулицю і вже вкрився липким шаром поту з неприємним ароматом. Чи є надійні засоби здолати цю літню проблему?

Запах поту у спекотні дні докучає багатьом людям. Щойно прийняв душ, вийшов на вулицю і вже вкрився липким шаром поту з неприємним ароматом. Чи є надійні засоби здолати цю літню проблему?

Спиртові серветки

Неприємний запах від тіла йде через діяльність патогенної мікрофлори, яка розмножується за високої температури надзвичайно активно. Тож окрім приймання душу двічі на день і гоління волосся під пахвами, треба залучати додаткові засоби.

Спиртові серветки звузять потові пори

Чудовою альтернативою у цій справі є антисептик, вироблений на спиртовій основі. Тож перед нанесенням на чисту шкіру дезодоранту чи антиперспіранту слід спочатку скористатися спиртовою серветкою. Подібна процедура допоможе звузити вивідні протоки потових залоз.

Трав’яні ванни

Людям із підвищеною пітливістю бажано застосовувати двічі на тиждень ванни з відваром певних трав. Змішайте по склянці дубової кори, дягелю, по 2 ст.лож. м’яти й листя волоського горіха. Залийте трав’яну суміш 1 л окропу і поставте на плиту, щоб кипіло 5 хвилин.

Трав’яну ванну слід робити двічі на тиждень

Процідіть відвар і додайте у ванну. За бажанням підлийте щось з ефірних олій – лаванди, чайного дерева, евкаліпта, грейпфрута. Ніжитися у воді треба не менше пів години, щоб досягти бажаного ефекту.

Домашній дезодорант

Це ефективний засіб, що дозволяє зменшити процес потовиділення і вбити запах. Задля цього у 150 мл води треба розвести 50 мл лимонного соку й 5 крапель ефірної олії чайного дерева.

Дезодорант проти неприємного запаху тіла можна зробити самотужки

Нанесіть засіб на чисто вимиті пахви й протягом дня забудете про проблеми з неприємним запахом тіла.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.