Носо-губні зморшки можуть зіпсувати життя: позбуваємося неприємності в домашніх умовах

Багато хто бажає позбутися зморшок навколо рота без операційного втручання. Та далеко не всі вірять, що носо-губні складки є можливість розрівняти без кардинальних процедур. Усе ж варто спробувати й переконатися, що існують консервативні методи здолання проблеми.

Багато хто бажає позбутися зморшок навколо рота без операційного втручання. Та далеко не всі вірять, що носо-губні складки є можливість розрівняти без кардинальних процедур. Усе ж варто спробувати й переконатися, що існують консервативні методи здолання проблеми.

Зволожуйте шкіру

Зволожуйте шкіру двічі на день

Візьміть за правило двічі на день застосовувати зволожувач, що підходить до вашого типу шкіри. Це підвищить еластичність і зменшить зморшки.

Захищайтесь від сонця

Ультрафіолет не сприяє молодості шкіри й викликає появу нових зморшків. Тому в разі довгого перебування на свіжому повітрі обов’язково застосовуйте крем, що має захисний фактор SPF. До речі, це потрібно робити не лише в сонячні дні, але й коли небо вкрите хмарами.

Правильно доглядайте

Користуйтеся виключно м’якими засобами для очищення, щоб не пошкодити тонку структуру обличчя. Косметику обирайте відповідно до типу шкіри. А під час масажу уникайте різкого натискування чи пощипування.

Масаж обличчя

Масаж має бути легким

Візьміть за правило робити масаж обличчя. Це призведе до покращення кровообігу, підтягне шкіру, а значить, і зменшить глибину зморшок. Бажано застосовувати процедуру щодня чи хоча б кілька разів на тиждень. Обов’язково робіть це з натуральними оліями – кокосовою, жожоба тощо.

Дотримуйтеся здорового способу життя

Щоб виглядати молодшою за свої роки, треба залучати помірні фізичні навантаження й правильно харчуватися. У раціоні мають бути присутніми овочі, фрукти, певна кількість жирів та білків і вдосталь вітамінів із мінералами. Це відразу позитивно відобразиться на стані шкіри обличчі.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.