Харчуються не хлібом із ковбасою, а цвяхами та навушниками: таких диваків вряди-годи спостерігають медики

Люди далеко не завжди харчуються продуктами. Деякі полюбляють ковтати металеві предмети. А трапляються невдахи, що через неуважність відправляють до рота абсолютно неїстівні предмети.

Цвяхи в кишківнику

Мешканець Індії втратив здоровий глузд і почав ковтати цвяхи. Подібним заняттям Бола Шанкар займався 2 роки поспіль. Шизофренік обирав для трапези 5-сантиметрові металеві вироби. Родичі дивака навіть не здогадувалися про подібну пристрасть.

У шлунку та кишківнику виявили 116 цвяхів

На диво, жоден із цвяхів не проткнув шлунок Шанкару, але в чоловіка почалися сильні болі в животі. Коли Бола потрапив до лікарні, то не стримався і почав ковтати дріт та інші металеві предмети, що потрапляли під руку, й там.

Хтось із медиків помітив це. Тоді стало зрозуміло, звідки в середині організму індуса виявилося аж 116 цвяхів. Довелося залучати цілий гурт досвідчених хірургів, щоб очистити нутрощі чоловіка від іншорідних предметів.

AirPod у шлунку

Мешканка американського Солт-Лейк-Ситі, перебуваючи на прогулянці, так захопилася розмовою з подругою, що не помітила, як проковтнула бездротовий навушник. Насправді вона збиралася прийняти вітамін. А коли побачила в руці пігулку, здивувалася – що ж вона проковтнула насправді?

Таня відкидала думку, що проковтнула AirPod, і тепер навушник телепається десь у шлунку. Медики порадили зачекати, допоки предмет вийде з організму природним шляхом. На їхню думку, корпус не несе жодної шкоди організму.

Чоловік зрадів, що дружина проковтнула лише один навушник, бо якби обидві частини опинилися в середині жінки, вони почали б магнітитися, і це призвело б до додаткових проблем. Врешті Баркер дочекалася, що навушник вийшов з організму через товсту кишку. На радощах розповіла про свою пригоду в мережі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?