Об’їдаюся на ніч та не гладшаю: навпаки вживаю продукти, що сприяють схудненню і фігура радує

Їсти будь-коли й не набирати зайвих кілограмів мріють практично всі представниці чарівної статі. Та не всім відомо, що деякі продукти, вживані на ніч, здатні наситити й допомагають схуднути.

Тим, хто перебуває на дієті, зовсім не обов’язково встановлювати правило – не їсти після 18 години. Більш того, окремі продукти можна вживати не лише на вечерю, але й безпосередньо перед сном. І це піде тільки на користь організму. Ще й вага танутиме.

Звісно, у вечірньому раціоні не повинно бути ані рафінованих вуглеводів, ані крохмалю. Цукор теж слід винести за дужки. А от продукти, багаті на білок, якраз придадуться повною мірою.

Сир

Що їсти на ніч, щоб схуднути

У цьому кисломолочному продукті є не лише білок у достатній кількості, але й кальцій. Особливо продукт потрібен жінкам, що перебувають у стадії менопаузи. Обирати нежирний сир не рекомендується. Оскільки схуднути буде легше, вживаючи якраз продукт із високим вмістом жиру.

Горіхи

Що їсти на ніч, щоб схуднути

Багато хто відмовляється від горіхів через надмірно високу калорійність плодів. Та якщо їсти волоські горіхи чи мигдаль не пригорщами, а зовсім потрошку, це допоможе в ділі підтримання стрункої фігури. Тож можете сміливо пожувати перед сном кілька зернин – піде тільки на користь.

Яйця

Що їсти на ніч, щоб схуднути

Про те, що яйця – це суцільний білок, чули, напевно, всі. В цих продуктах життєдіяльності курей є чимало інших корисних елементів. Тому яйця можете застосовувати не лише на сніданок. Використовуйте їх і під час пізньої вечері – не погладшаєте.

Тофу

Що їсти на ніч, щоб схуднути

Людям із веганськими нахилами доведеться черпати білки в рослинних продуктах. Наприклад, вживати сир тофу. І запаси білка в організмі поповните, і спробуєте позбутися кількох сантиметрів на талії.

Нові статті

Схожі статті

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".