Ви знімаєте макіяж неправильно: дізнайтеся, що і як треба робити, аби очистити обличчя максимально ефективно

Зазвичай ніхто не лягає спати, не змивши мейкап. Натомість якщо робити очищення обличчя неправильно, можете наробити лиха. Не припускайтеся подібних помилок.

Не тріть очі

Зазвичай увечері дівчата та жіночки надто ретельно орудують ватяними дисками чи пальчиками в районі очей, позбавляючись від денної фарби, ретельно намилюючи й розтягуючи шкіру.

Помилки при змиванні косметики

Звісно, стійку косметику видалити доволі складно. Але вода й мило у цьому разі не зарадять. Потрібно мати спеціальні засоби для видалення фарби. Просто вмочіть ватяний диск і прикладіть до вій. Терти при цьому очі не доведеться. Якщо з першого разу водостійку туш змити не вдалося, повторіть ще раз і ще раз.

Не купуйте засоби “два в одному”

Якщо виробники обіцяють видалення макіяжу й тонізацію шкіри одночасно, не ведіться на ці рекламні трюки. Результат буде значно гіршим, аніж якщо користуватиметеся двома різними засобами. Ніколи не змішуйте, приміром, засіб для зняття мейкапу й той, що призначений для вмивання – це неможливо поєднати в одному флаконі.

Помилки при змиванні косметики

Не обходьте увагою тонік

Після видалення макіяжу та вмивання баланс pH шкіри порушується, й вона стає пересушеною. Тому обов’язково застосовуйте тонік, який збалансує кислотно-лужний баланс. До того ж завдяки цьому засобу вдасться видалити залишки очищувальних засобів. Пори звузяться, а нанесений на обличчя нічний крем подіє краще.

Не ігноруйте список інгредієнтів

Обираючи косметичні засоби, обов’язково знайомтеся зі складом. У них не повинно міститися спирту, сульфенів чи парабенів. Дерматологи запевняють, що вони є канцерогенними. Тож побачите в анотації слова – alcohol, parabens, sulfates – краще не купуйте подібний засіб.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?