Місячний календар педикюру 2024: сприятливі дні, коли можна робити педикюр з гель-лаком і без у квітні

Квітень – чудовий час для того, щоб зробити педикюр та побавити ніжки ефективним доглядом. Астрологи назвали найкращі дні для того, аби зробити педикюр з гель-лаком та без.

Квітень 2024 року – ідеальний час для того, щоб оновити педикюр на ніжках. Стилісти нігтьового дизайну радять весною 2024 року використовувати модні тенденції в педикюрі та прикрашати свої нігтики на ногах градіϵнтом, яскравими наклейками, кольоровим лаком, гель-лаком, матовим покриттям з геометричним малюнком, блиском або однотонним лаком (чорним, білим, нюдовим).

Створення весняного педикюру – це складний і творчий процес. В ньому бажано враховувати і бажання самої власниці нігтиків, і дизайн, і… поради астрологів та езотериків.
Щоб ваш педикюр із гель-лаком або без нього був ідеальним — варто прислухатись до порад Місячного календарю на квітень 2024 року. В цьому місяці існують найбільш сприятливі дні саме для створення весняного педикюру. “Один Факт” підготував інформацію про сприятливі дні у квітні 2024 року, коли можна і треба робити педикюр.

Отже, у квітні робити педикюр краще за все 4, 6, 7, 11, 13, 14, 21, 22, 28, 29 і 30 числа.
Астрологи розповіли, що протягом другого весняного місяця буде лише 3 дні, коли усі справи та починання принесуть успіх і починаннях. І це 4, 11 та 25 квітня. Саме в ці дати будь-які починання і в тому числі — створення яскравого педикюру, будуть вдалими. Також на ці дні езотерики радять планувати зміни в житті, ділові зустрічі і побачення.

Сприятливі дні для створення педикюру в квітні 2024 року
Сприятливі дні для створення педикюру в квітні 2024 року

В квітні також ϵ два найнесприятливіші дні: 8 та 24 число. Це — дні Молодика і сонячного затемнення. На цей період краще нічого не планувати і приділити увагу власному самопочуттю.

Складними в квітні можуть виявитись також наступні дати: 2, 5, 9, 10, 12, 16, 20, 23, 26, 27 число. Тому в ці дні краще не робити педикюр або будь-які інші процедури краси.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.