ТОП-7 ознак, за якими ви відрізните хорошого перукаря від поганого. Біжіть від майстра, який робить це

Ледь не кожна жінка розуміє, як важко буває потрапити до хорошого майстра, і багато хто боїться ризикувати красою свого волосся. Проте ми знаємо, як можна не помилитись у виборі спеціаліста.

Ознака 1. Зачіска майстра

Якщо сам себе він не постриже, то прийти на роботу з мінімальним укладанням та банально чистою головою – це обов’язок будь-якого перукаря. Ті, які приходять стригти вас, при цьому не зібравши своє волосся та банально не помивши його – мають викликати підозру.

Ознака 2. Професійна етика

Базові етичні норми присутні в кожній професії, тому вислуховувати плітки про інших колег та критику їх робіт – це ненормально. Хороший перукар не буде надмірно критикувати вашого попереднього майстра та благати вас більше до нього не ходити, а просто виправлять його помилки.

Експерти розповіли, як правильно вибрати перукаря та салон

Ознака 3. Санітарні норми

В будь-якому салоні до вашого приходу мають бути простерилізовані інструменти, наявні чисті рушники та фартуки, прибране з підлоги волосся попереднього клієнта. Навіть у майстра, що працює на дому, мають бути дотримані правила гігієни.

Ознака 4. Те, як майстер слухає вас

Кваліфікований перукар перед тим, як стригти вас, огляне волосся та вислухає ваші побажання та скарги. Якщо він байдужий до цього і каже, що знає краще – тікайте. В цього майстра ви точно не отримаєте стрижку мрії.

Експерти розповіли, як правильно вибрати перукаря та салон

Ознака 6. Пунктуальність

Практика живої черги вже в минулому, тому ви з високою вірогідністю йдете до перукаря по запису. Якщо ж ви прийшли вчасно чи навіть спізнилися, а попередній клієнт ще не покинув крісло – це привід насторожитися.

Ознака 7. Некоректна поведінка

Якщо майстер каже, що бажана стрижка не підходить вам по віку, обраний колір волосся не пасує до вашого тьмяного кольору обличчя та ваше жахливе волосся не врятує ніщо, крім короткої стрижки – тікайте. Такий майстер окрім як принижувати інших не вміє нічого путнього.

Експерти розповіли, як правильно вибрати перукаря та салон
Експерти розповіли, як правильно вибрати перукаря та салон

Ознака 8. Нав’язливо продає “ексклюзивні” засоби

Якщо майстер намагається “впарити” вам дорогу косметику для волосся, що продаєтсья лише в нього – не ведіться. Основна мета таких перукарів це нажитися на вас, а не полегшити вам життя.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?