Один факт, як доглядати за волоссям ввечері: підбірка порад, які забезпечать вас розкішною шевелюрою

Багато хто хоче мати красиве та здорове волосся, але забуває про важливу складову – повноцінний і регулярний догляд. Так, недостатньо просто час від часу мити голову – треба дотримуватися рутини.

Жінки звикли доглядати за обличчям зранку та перед сном, але перелічити тих, хто робить те саме з волоссям, можна хіба що на пальцях. Рекомендуємо вам алгоритм дій, які ви можете повторювати щовечора, щоб ваше волосся було здоровим та доглянутим.

Правила догляду за волоссям ввечері

Важливо живити та зволожувати волосся, але тримати раз на тиждень маску протягом 15 хвилин недостатньо. Спробуйте наносити її (чи олійку) на всю довжину волосся та тримати всю ніч – щоб не забруднити постіль, надягніть пакет на голову чи щільний рушник. Ви помітите результат вже після першої спроби, адже волосся встигне як слід насититися всіма корисними компонентами з засобу.

Як правильно доглядати за волоссям ввечері, щоб воно було красивим і здоровим
Як правильно доглядати за волоссям ввечері, щоб воно було красивим і здоровим

Багато жінок звикли засинати саме з розпущеним волоссям. Проте важливо також заплітати волосся перед сном у слабку косу, адже в розпущеному стані воно заплутається та ослабиться. З довгим волоссям це питання легко вирішується, а от якщо у вас коротке волосся – придбайте спеціальний тюрбан, бажано з гладкого матеріалу по типу шовку чи атласу. Це дорого, але зекономить вам купу коштів на майбутнє лікування сухості волосся та постійне відстригання посічених кінчиків.

Також, якщо дозволяє бюджет, можете спати на шовковій постілі – тоді можна буде і не заплітати коси на ніч. На гладкій тканині волосся не натирається і не порушується його структура, що зменшить сплутування та ламкість. В ідеалі можете заплести волосся в легку косу та спати, заховати її в шовкову шапочку.

Як правильно доглядати за волоссям ввечері, щоб воно було красивим і здоровим
Як правильно доглядати за волоссям ввечері, щоб воно було красивим і здоровим

Нові статті

Схожі статті

“Ніякі стосунки”: Олег Собчук розкрив правду про розрив із дружиною Марією Собчук після 20 років шлюбу

Олег Собчук, відомий український музикант і фронтмен гурту "СКАЙ", нещодавно вперше заговорив про своє завершення стосунків з колишньою дружиною Марією Собчук.

Каштани по-новому: 2 простих рецепти, які зроблять з вас шеф-кухаря! Страви, які нічого не коштують

Приготування каштанів – це простий і приємний процес, який відкриває безліч кулінарних можливостей. Цей делікатес стане чудовим доповненням до вашого столу.

Вона покинула заради нього кар’єру: що зруйнувало перший шлюб Юрія Горбунова зі старшою балериною Людмилою

Перша дружина Юрія Горбунова Людмила відповіла на запитання, що цікавило багатьох. Що важливіше: кар'єра чи кохання? Чому перший шлюб Юрія Горбунова закінчився після 20 років?

Хто такі квадробери: цей молодіжний тренд вже на вустах у Полякової, Білик та Клопотенка – найцікавіші факти

Квадробери – сучасний тренд, який щодня охоплює все більше та більше українських підлітків. Представники нової субкультури наряджаються в тварин і намагаються привернути до себе увагу суспільства.