Один факт, як закрутити кучері, що тримаються до наступного миття голови: знадобляться лише шпильки і мус

Якщо ви хочете об'ємне, кучеряве волосся, або навіть афро – цей лайфхак буде точно в нагоді. Використовуючи лише шпильки, мус та за бажання фен чи випрямляч, ви зробите неймовірну зачіску.

Об’ємні та пружні кучері виглядають дуже ефектно, і вони точно полюбляться сміливим жінкам та юним дівчаткам. Тим паче якщо їх так просто робити. Рекомендуємо вам дієвий спосіб укладання стійких, об’ємних кучерів.

Як закрутити кучері без плойки: за допомогою шпильок, мусу та невеликої кількості часу

Для красивих, простих та міцних кучерів вам знадобляться шпильки або невидимки, мус для волосся та декілька хвилин часу. Для більш продовженого ефекту можна додати лак для волосся – тоді локони триматимуться аж до наступного миття голови.

Експерти розповіли, як просто та швидко зробити пружні кучері в домашніх умовах
Експерти розповіли, як просто та швидко зробити пружні кучері в домашніх умовах

Ретельно розчешіть волосся, і працюйте в секціях – починати краще з потилиці, так ви поступово дійшовши до обличчя навчитеся робити кучері швидко та акуратно, а якщо щось не вийшло – за іншою масою волосся потилиці не буде видно.

Візьміть маленьку прядку, якщо хочете добитися афро-ефекту, або товстішу, якщо хочете грубіший зигзаг. Шпильку чи невидимку розтягніть в ширину для зручності накручування. Змастіть пасмо мусом, і почніть вкладати: протягніть локон через шпильку та дотягніть якомога ближче до кореня, і далі затягуйте пасмо вісімкою: обведіть одну ніжку шпильки, потім другу, і з кожним витком затягуйте волосся сильніше – так шпилька повернеться у рівний вигляд і кучері будуть однакової ширини. Зафіксуйте волосся посередині шпильки невидимкою, і повторюємо дії з іншіми пасмами.

Як закінчите з усім волоссям, прогрійте феном ті пасма, що накрутили останніми – і зменшуйте час нагрівання по мірі просування до старіших. Так ви рівномірно зафіксуєте волосся на шпильках. Це можна робити феном або випрямлячем-прасочкою. Після того, як укладене волосся остигне, виймайте невидимки та шпильки, та за бажанням фіксуйте локони лаком.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?